Gazete Vatan Logo

TC İle SGK 4A Tescil Kaydı ve SSK Hizmet Sorgulama

TC ile ile SGK 4a tescil kaydı ve SSK hizmet dökümü sorgulamaları yapılabilmektedir.E SGM giriş ile tescil kaydı ve SSK 4a hizmet dökümü sorgulama gibi işlemlerin nasıl yapılacağı haberimizin detaylarında bulabilirsiniz.

Sosyal güvenlik kurumu üzerinden sigortası olan tüm vatandaşlar internet sorgulama yaparak bu konuda sigorta bilgilerini ulaşabilmektedir. Bunun için E SGM portalından yararlanılmasıgerekmektedir. Sosyal güvenlik kurumu tarafından resmi olarak oluşturulan ve vatandaşların kullanımına sunulan bu portal sayesinde 4A hizmet dökümü almak ve 4A tescil kaydı gibi işlemlerinizi başarılı bir şekilde yapabilirsiniz.

SSK HİZMET DÖKÜMÜ

SSK GÜN SORGULAMA

SSK SORGULAMA

Tüm çalışanlar için internet üzerinden sunulmuş oldukça yararlı bir imkanbulunmaktadır.Bu bakımdan herhangi bir şekilde Sosyal Güvenlik Kurumu’na gitmenize gerek kalmadan internet üzerinden sigorta işlemlerinizi başarılı bir şekilde yapabilirsiniz.E SGMgiriş yaptıktan sonra açılacak olan yeni sayfa üzerinden seçim yapmanız yeterli olacaktır.Hizmet dökümü almak isteyen vatandaşlara hizmet bağlantısına tıklaması, tescil kaydı almak isteyen vatandaşların da menü üzerinden tescil bölümüne tıklaması yeterli olacaktır.

Bu bakımdan online olarak yapacağınız bu işlemlerle sayısal bilgilere ulaşabilir ve sigortanızın aylık ve yıllık olarak takibinde yapabilirsiniz.Özellikle pek çok vatandaşın ihtiyaç duyduğu hizmet dökümü için E SGMportalı yeterli olacaktır.Tamamen ücretsiz olarak vatandaşların kullanımına sunulan bu sorgulama portalında sunulan veriler Sosyal Güvenlik Kurumu veritabanından çekilmektedir.

Haberin Devamı

Bu bakımdan yapacağını sorgulama sonucunda aynı zamanda güncel bilgiler de ulaşmış olacaksınız. Tüm bu bilgiler doğrultusunda E SGMgiriş ve hizmet dökümü alma gibi işlemlerinizi haberimizde belirteceğimiz adımları takip ederek sizler de yapabilirsiniz.

Tüm vatandaşların kullanabileceği ve herhangi bir şekilde üye olmak gibi durumların yaşanmadığı bu portal üzerinden bilgi almak sizin yararınıza olacaktır.Özellikle emeklilik tarihi yaklaşanların ya da sigortasının ödenip ödenmediğini merak edenlerin bu şekilde bilgi alması hem kolay hem de mümkündür.Bu bakımdan siz de istediğinizde E SGM girişi yapabilirsiniz.