Gazete Vatan Logo

TBMM Başkanı Kahraman: Terörist silahını bırakana kadar…

TBMM Başkanı Kahraman: Asker, sivil, kadın, çocuk demeden gerçekleştirdikleri insanlık dışı eylemleriyle, silahlı kuvvetlerimizin ve güvenlik güçlerimizin mücadele azim ve kararlılığına gölge düşüreceklerini zanneden hainlerin planlarını, teröre karşı onlarca yıldır büyük bir fedakarlık ve gayretle mücadele eden Türk Silahlı Kuvvetleri ile güvenlik güçlerimiz bozacaktır Devletimiz teröre teslim olmayacak ve son terörist silahını bırakıp, teslim olana kadar mücadele azminden geri adım atmayacaktır.

TBMM Başkanı Kahraman: Terörist silahını bırakana kadar…

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, "Asker, sivil, kadın, çocuk demeden gerçekleştirdikleri insanlık dışı eylemleriyle, silahlı kuvvetlerimizin ve güvenlik güçlerimizin mücadele azim ve kararlılığına gölge düşüreceklerini zanneden hainlerin planlarını, teröre karşı onlarca yıldır büyük bir fedakarlık ve gayretle mücadele eden Türk Silahlı Kuvvetleri ile güvenlik güçlerimiz bozacaktır." değerlendirmesinde bulundu.

Kahraman, Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki Durak Jandarma Karakolu'na yönelik terör örgütü üyelerince gerçekleştirilen saldırıya ilişkin yayımladığı mesajda, Türkiye'nin huzuruna, birlik ve beraberliğine zarar vermek isteyen bölücü hainlerin insanlık dışı terör eylemlerine Hakkari'de bir yenisini daha eklediklerini belirtti.

Jandarma kontrol noktasına yapılan saldırı sonucu 10'u asker, 18 kişinin şehit edildiğini anımsatan Kahraman, bugün de teröristlerce yine Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde saldırı düzenlendiğini ve bir askerimizin şehit, 6 askerimizin de yaralandığı kaydetti.

Haberin Devamı

Kahraman, emperyalist ülkelerin maşası bölücü örgüt mensuplarının, saldırılarla milli birliği bozacaklarını ve devleti böleceklerini düşündüğüne işaret ederek, mesajında şu ifadelere yer verdi.

"Asker, sivil, kadın, çocuk demeden gerçekleştirdikleri insanlık dışı eylemleriyle, silahlı kuvvetlerimizin ve güvenlik güçlerimizin mücadele azim ve kararlılığına gölge düşüreceklerini zanneden hainlerin planlarını, teröre karşı onlarca yıldır büyük bir fedakarlık ve gayretle mücadele eden Türk Silahlı Kuvvetleri ile güvenlik güçlerimiz bozacaktır. Devletimiz teröre teslim olmayacak ve son terörist silahını bırakıp, teslim olana kadar mücadele azminden geri adım atmayacaktır. Bu düşünce ve duygularla meşum ve menfur saldırıda şehit olan evlatlarımıza Allah’tan rahmet, saldırıda yaralanan evlatlarımıza da acil şifalar diliyorum."