Gazete Vatan Logo
Magazin Taylor Swift: Aşağılık ve korkunçtu...

Taylor Swift: Aşağılık ve korkunçtu...

Taylor Swift, 2013’teki bir konserinin ardından fotoğraf çekildikleri sırada Mueller’in elini eteğinin altına sokup kendisini taciz ettiğini savundu. Jüriye çok ‘kararlı’ bir ses tonuyla konuştuğu belirtilen Swift, tacizden son derece emin olduğunu vurguladı.

Taylor Swift: Aşağılık ve korkunçtu...

Swift, “Ben uzaklaşmaya çalışırken o çıplak popoma dokunmayı sürdürdü. Kesinlikle avuçluyordu. Çok uzun bir avuçlamaydı” dedi.

Mueller, suçlamaların ardından Swift’e dava açmış ve iddiaların işine ve itibarına mal olduğunu söyleyerek 3 milyon dolar talep etmişti. Swift ise Mueller’e karşı dava açarak cinsel tacize uğradığını söylemiş ve sembolik olarak 1 dolar istemişti.

Swift, “Hayatındaki (Mueller’in) talihsiz olaylar için suçlanıyorum. Bunlar onun kendi kararlarının ürünü, benim değil” dedi. Öte yandan Swift’in ifadesi sırasında defalarca ‘popo’ kelimesini kullandığı duyuldu.

Mueller’in avukatının, “Sizce Mueller hak ettiğini buldu mu?” sorusu üzerine Swift, “Mueller hakkında hiçbir şey hissetmiyorum. Onu tanımıyorum. Bence yaptığı aşağılık, korkunç ve şoke ediciydi” diye konuştu.

Mueller ise iddiaları reddetti ve Swift’in kalçalarına değil kaburgalarına dokunduğunu söyledi.

Öte yandan dava sırasında çok sayıda Swift hayranının destek vermeye geldiği görüldü. (Sputnik)