Gazete Vatan Logo
Magazin Tayland'da dang humması kapan Leyla Bilginel İstanbul'a getirildi!

Tayland'da dang humması kapan Leyla Bilginel İstanbul'a getirildi!

Tayland'da Phuket'e yerleşen oyuncu Leyla Bilginel, bir sivrisinek ısırığı yüzünden hastaneye kaldırılmıştı. Hastaneye kaldırılan Bilginel'e Dang humması (Dengue Fever) tanısı konulmuştu. Leyla Bilginel bugün (22.06.2018) saat 12:30 itibariyle tarifeli uçakla ekip refakatinde İstanbul'a getirildi ve Samatya Eğitim Araştırma Hastanesine nakledildi.

Tayland'da dang humması kapan Leyla Bilginel İstanbul'a getirildi!

Tayland'da Phuket'e yerleşen oyuncu Leyla Bilginel, bir sivrisinek ısırığı yüzünden hastaneye kaldırılmıştı. Hastaneye kaldırılan Bilginel'e Dang humması (Dengue Fever) tanısı konulmuştu. Son dakika gelişmesine göre, Sağlık Bakanlığı, Leyla Bilginel'in bugün saat 12:30 itibariyle tarifeli uçakla ekip refakatinde İstanbul'a getirildiğini ve Samatya Eğitim Araştırma Hastanesine nakledildiğini duyurdu.

Sağlık Bakanlığı'nın bugün yaptığı yazılı açıklamaya göre; 8 Haziran 2018 de sivrisinek ısırığı ile hastaneye kaldırılan Leyla Bilginel, hastanede defalarca tedavi gördü.

Yapılan açıklamada, 14 Haziran 2018'de Daire Başkanının kendisine instagram aracılığıyla mesaj gönderdiği ve ona yardımcı olabilecekleri çağrısında bulunduğu belirtildi.

Bilginer'in her yerinin şiş olduğu ve hastanede sadece serum takılıp eve gönderildiği bildirildi.

Açıklamaya göre; Acil Sağlık Hizmetleri olarak İstanbul 112'de görev yapan Dr. Pınar Kaşıkçı ve Paramedik Ahmet Dörtok'tan oluşan ekip Tayland'a gönderildi. Hasta Leyla Bilginel bugün saat 12:30 itibariyle tarifeli uçakla ekip refakatinde İstanbul'a getirildi ve Samatya Eğitim Araştırma Hastanesine nakledildi.

Haberin Devamı