Gazete Vatan Logo

Tayfun Talipoğlu kimdir? İşte Tayfun Talipoğlu'nun ölüm nedeni...

Gazeteci Tayfun Talipoğlu'nun ani vefatı herkesi şoke etti. Tayfun Talipoğlu kimdir? ve Tayfun Talipoğlu'nun ölüm nedeni ile ilgili konular gündemde araştırılmaya başladı. İşte Tayfun Talipoğlu hakkındaki güncel bilgiler...

Tayfun Talipoğlu kimdir? İşte Tayfun Talipoğlu'nun ölüm nedeni...

Tayfun Talipoğlu dün gece geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti. Gündemde şok etkisi yaratan Tayfun Talipoğlu'nun kim olduğu ve ölüm nedeni gibi konular merak edilmeye başlandı. Tayfun Talipoğlu hakkındaki tüm merak edilenleri haberimizde derledik.

Evinde dün gece fenalaşarak İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan 55 yaşındaki gazeteci Tayfun Talipoğlu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

TAYFUN TALİPOĞLU KİMDİR?

1962 yılında Kars'ta doğan Tayfun Talipoğlu İlkokulu Malatya Şeker İlkokulu ve Eskişehir Yunus Emre İlkokulu'nda okudu. Ortaokulu Eskişehir'de, liseyi Ankara Atatürk Lisesi'nde tamamladı. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden 1983 yılında mezun oldu. Siyasi görüşleri nedeniyle kaymakam yapılmadı ve bu süreçte kargoculuk, Ankara düğün salonlarında ve pavyonlarında orkestra solistliği gibi birçok değişik iş yaptı. Milliyet Gazetesi'nde muhabir olarak başladığı gazetecilik yaşamına önce Star1'de, sonra ATV'de haber muhabiri olarak devam etti. 1995 yılından itibaren önce ATV'de, 1999'dan beri de NTV'de Bam Teli programını hazırlayıp sunarak mesleğine devam etti. Takvim, Yeni Yüzyıl, Cumhuriyet gazetelerinde köşe yazarlığı da yapan Talipoğlu evli ve bir çocuk babasıdır.

Haberin Devamı

TAYFUN TALİPOĞLU NEDEN ÖLDÜ?
Babasının bu gece saat bir bir buçuk sıralarında kalp krizi geçirdiğini belirten Candaş Talipoğlu, "Bu geçirdiği üçüncü kalp kriziydi. Daha önce de bu tarz rahatsızlığı olmuştu. Stent takılmıştı. Herhalde yakın aralıklarla üst üste gelince bu sefer bünyesi dayanamadı. Arkadaşlar müdahalede bulunmuş 45 dakika ama olmadı. Defin Ankara’da olacak. Yarına yetişir mi bilmiyorum ama yetişmezse perşembe olacak