Gazete Vatan Logo

TAVport.com’da online seyahati tıklayın!

TAV İşletme Hizmetleri güvencesiyle hizmet veren TAVport.com ayrıcalıklı, hızlı ve güvenli tatilin adresi oldu.

Uçak bileti, otel, transfer, araç kiralama, tur, cruise ve CIP hizmetler gibi seyahatte ihtiyaç duyulabilecek tüm unsurları bir tıkla ulaşılabilir hale getirdi.


Havalimanı işletmeciliğinde Türkiye’nin dünyadaki lider markası TAV Havalimanları bünyesinde yer alan online seyahat sitesi TAVport.com, ayrıcalıklı, güvenli ve hızlı hizmetiyle fark yarattı. Tatil ve iş seyahatlerinde sunduğu hizmetin kalitesi ve know how’ı ile kullanıcılarına pek çok avantaj yaratan TAVport.com, kısa sürede 6 bin 500’ü aşkın kullanıcının tercihi oldu. TAVport.com’u tercih edenler ayrıca havalimanında ayrıcalıklı hizmetlerden de ücret ödemeden faydalanabiliyor.


En uygun fiyatlı bileti tek adresten alma imkanı sağlayan TAVport.com, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği IATA’ya bağlı 172’den fazla havayolunun uçak biletlerinin satışını yapıyor. TAVport.com’dan yurtdışındaki 285 binin üzerindeki otel ve yurtiçindeki bin 500’ü aşkın tatil bölgesinde yüzde 40 varan indirimle erken rezervasyon yapılabiliyor. Ayrıca tatil otellerinde 9 taksite kadar, vade farksız rezervasyona da imkan sağlanıyor. TAVport.com’un bir diğer ayrıcalığı ise araç kiralama ve transfer hizmetlerinde yaşanıyor. Dünya genelinde 174 ülkede küresel ve lokal 800’ü aşkın araç kiralama firmasını aynı adreste buluşturan TAVport.com transfer hizmetini ise VIP araçlarla Türkiye’de 65 TL’den, yurtdışında ise 50 Euro’dan başlayan fiyatlarla sunuyor. TAVport.com’u tercih edenler ayrıca Kuzey Kutbu’ndan Yağmur Ormanları’na dünyanın her köşesine tur ve cruise olanaklarına da en uygun fiyata, en güvenli yolla ulaşabiliyor.


TAVport.com kullanıcılarına seyahatlerinin her aşamasında ihtiyaç duyabilecekleri konaklama, ulaşım, transfer, araç kiralama ve daha pek çok turizm çözümünü tek adresten sunuyor.

Haberin Devamı