Gazete Vatan Logo
Magazin Tatlıses ve Karaibrahimgil Uludağ'da coşturdu

Tatlıses ve Karaibrahimgil Uludağ'da coşturdu

Uludağ'da bu yıl 11.'si düzenlenen 'Uluslararası Kış Festivali' kapsamında sahne alan İbrahim Tatlıses ve Nil Karaibrahimgil, dinleyicileri coşturdu

Uluslararası Kış Festivali kapsamında türkücü İbrahim Tatlıses, Uludağ Grand Yazıcı Otel'de sahne aldı. Konser öncesi, otelin lobisinde eşofmanları ile oturup arkadaşları ile sohbet eden Tatlıses, konser saatinin yaklaşması ile birlikte otel berberine girip sakal traşı oldu. Tatlıses'i dinlemek için masalarda 80 YTL, ayakta ise 50 YTL ödeyen yaklaşık bin 500 üniversiteli genç salona sığmadı. Çok sayıda öğrenci ise içeriye giremedi. Bu arada Demet Akalın ve ayrıldığı eşi Oğuz Kayhan Tatlıses'i dinlemek için salona birlikte girdi. Basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakan ikili, konser boyunca Tatlıses'in şarkılarına eşlik etti.

Konserine `Tek Tek' adlı şarkısı ile başlayan ve iki saat sahnede kalan Tatlıses, enerjisiyle dikkat çekti. Davulun temposuna oynayarak eşlik eden Tatlıses'in, zaman zaman da sahnenin yanındaki masaya gidip, ayakta rakı içmesi dikkat çekti. Salonu dolduran gençler de, Tatlıses'in okuduğu şarkı ve türkülere eşlik etti.

NİL'İN, KAR TULUMU ÜZERİNE ETEĞİ
`Eksi 40 derece partisi'nde Beceren Kafe önüne kurulan platformda açık havada sahne alan Nil Karaibrahimgil ise kar tulumu üzerine giydiği renkli örme etekle dikkat çekti. İlginç saç stili ve hareketli tavırlarıyla beğeni toplayan Karaibrahimgil, sahnedeki dev kolonlar üzerine yatınca ilginç görüntüler oluştu. Karaibrahimgil'i açık havada yaklaşık 400 üniversiteli genç izledi. Hava sıcaklığının sıfırın altında 5 dereceye kadar düştüğü Uludağ'da yaklaşık 1.5 saat sahnede kalan Nil Karaibrahimgil, hareketli parçalarıyla dinleyenlerini coşturdu.

Haberin Devamı