Gazete Vatan Logo
Magazin Tatlıses'ten ciğer ziyafeti

Tatlıses'ten ciğer ziyafeti

Kuzey Irak gezisi öncesi Urfa'da kaldı

ÜNLÜ türkücü İbrahim Tatlıses Kuzey Irak gezisi öncesi geceyi memleketi Şanlıurfa’da geçirdi. Konakladığı otelden sabah erken saatlerinde çıkan Tatlıses, Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba’nın davetlisi olarak kahvaltısını Urfa’nın meşhur kuzu ciğer kebabıyla yaptı.

3 yıl önce uğradığı silahlı saldırıdan sonra ilk kez memleketi Şanlıurfa’ya dün akşam saatlerinde özel uçakla gelen İbrahim Tatlıses, gece bir otelde konakladı. Bir iş anlaşması için Kuzey Irak’a giden Tatlıses, konakladığı otelde gece boyunca yakınları, sevenleri ve aile dostlarıyla görüştü. Sabah erken saatlerde otelden ciğer salonuna geçmek üzere dışarı çıkan Tatlıses hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı.

3 PORSİYON CİĞER KEBABI YEDİ

Daha sonra bir ciğer salonuna gelen Tatlıses sağında Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, solunda Şanlıurfalı işadamı Hadi Altun’la birlikte oturduğu şark köşesinde meşhur Urfa kuzu ciğer kebabı ile isot yedi. Oldukça neşeli görülen Tatlıses, sabah kahvaltısını 3 porsiyon ciğer kebabıyla yaptı. Ciğerli kahvaltıda Tatlıses bir süre hemşerileriyle sohbet ettikten sonra karayoluyla Kuzey Irak’a hareket etti. Şanlıurfa’da bir gece konaklayan Tatlıses’e 3 korumanın eşlik etmesi dikkat çekti.

Haberin Devamı