Gazete Vatan Logo
Magazin Tatlı Küçük Yalancılar ne zaman başlayacak?

Tatlı Küçük Yalancılar ne zaman başlayacak?

Star Tv yaz sezonuna eğlenceli bir yapımla devam ediyor: Tatlı Küçük Yalancılar. İlk fargmanıyla fark yaratan Tatlı Küçük Yalancılar izleyicilerde şimdiden merak uyandırdı. Peki Tatlı Küçük Yalancılar ne zaman başlayacak? İşte Tatlı Küçük Yalancılar'la ilgili detaylar...

Star Tv yaz sezonuna hazır. Yeni dizileri ile herkesi ekrana kilitleyecek olan Star Tv'de Tatlı Küçük Yalancılar dizisi konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekti. Tatlı Küçük Yalancılar fragmanı ve dizi ile ilgili son ayrıntılar haberimizde.

Tatlı Küçük Yalancılar; ayatlarının en deli dolu çağını yaşarken bir yandan da tehlikeli ve gizemli bir düşmanla baş etmeye çalışan dört yakın arkadaşın dostlukları, aile bağları, okul hayatları ve aşkları ekrana getirecek.

TATLI KÜÇÜK YALANCILAR DİZİSİ FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Hikaye

Aynı üniversitede okuyan beş yakın arkadaşın, hep beraber eğlendikleri bir gecenin sonunda, aralarından birinin aniden kayıplara karışması, geride kalan dört genç kızın hayatını alt üst etmiştir.

Bu olayın ardından uzun süre görüşmeyen Selin, Hande, Aslı ve Ebru, Açelya’nın ortadan kayboluşunun yıldönümünde, özel mesajlar almaya başlarlar. Sadece Açelya’nın bildiği, bilebileceği tatlı küçük yalanlarını ve sırlarını içeren mesajlar, dört arkadaşı akıl almaz maceralar sürükleyecektir.

Haberin Devamı

Bir bilinmezin peşinde iz sürdükleri, başlarına açılan belalardan kurtulmaya çalıştıkları anlarda sık sık yüreğimiz ağzımıza gelecek. Biz de onlar gibi, dört genç kızın en yakınındaki kişilerden bile şüphelenecek, “A”nın kim olduğunu bulmaya çalıştıkları bu yolculukta heyecanla onları takip edeceğiz.

OYUNCU KADROSU

Eren-Şükrü Özyıldız

Bensu Soral-Aslı

Büşra Develi-Selin

Melisa Şenolsun-Hande

Dilan Çiçek Deniz-Ebru

Beste Kökdemir-Açelya

Merve Çağıran-Janset

Tatlı Küçük Yalancılar 6 Temmuz Pazartesi 20.30'da Star'da başlıyor!