Gazete Vatan Logo

Tatlı İntikam'da Pelin ve Sinan evlilik yolunda!

Tatlı İntikam 20. bölüm fragmanı yayınlandı. Tatlı İntikam yeni bölümü oldukça eğlenceli bir şekilde geliyor. Tatlı İntikam dizisinin 20. yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte detaylar...

Tatlı İntikam'da Pelin ve Sinan evlilik yolunda!

Tatlı İntikam bu hafta da bomba gibi geliyor. D Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği dizi Tatlı İntikam'ın başrollerinde ise, Leyla Lydia Tuğutlu ve Furkan Andıç yer alıyor. Bu iki genç ve başarılı oyuncunun romantik aşk hikayesini konu alan dizi Tatlı İntikam, her Cumartesi saat 20:00'de Kanal D ekranlarında!

TATLI İNTİKAM 20. BÖLÜM FRAGMANI

Tatlı İntikam 20. Bölüm Fragmanı yayında! Pelin ve Sinan evlilik yolundaki büyük testleri başarıyla geçebilecekler mi? Tatlı İntikam 20. Bölüm 27 Ağustos Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Pelin ve Sinan evlilik yolundaki büyük testleri başarıyla geçebilecekler mi? Tatlı İntikam 20. Bölüm 27 Ağustos Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

TATLI İNTİKAM SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Tatlı İntikam 18. Bölüm'de; Sinan, Pelin'e romantik bir sürpriz hazırlıyor! Tatlı İntikam 19. Bölüm 20 Ağustos Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!
Meliha’nın düğün sürprizi herkes için büyük şok olmuştur, özellikle Pelin ve Sinan için! Sinan nasıl olup da bu oyunun bu kadar uzadığına anlam veremez. Artık gerçekleri açıklamanın zamanı gelmiştir. Sinan, belki de ilk defa Meliha’ya gerçekleri söyler. Onun hayatında bir tek kadın vardır, o da Pelin’dir! Ve ondan başka kimse de olmayacaktır. Bu itiraf anne ve oğlun arasını açar. Pelin ise, bütün bu yaşananlardan sonra düğünü basar, ama iş işten geçmiştir. Pelin, hem Sinan ile arasını düzeltmek, hem de restoran parasını Sinan’dan saklamak için uğraşırken, onu büyük bir sürpriz beklemektedir.

Haberin Devamı

Hikaye ve Künye
Aşkta bir türlü yüzü gülmeyen Pelin, nihayet şeytanın bacağını kırar ve hayallerindeki erkekle evlenmeye karar verir. Ancak müstakbel damat Tolga, nikah günü ortadan kaybolur ve Pelin, aşık olduğu adam tarafından düğününde terk edilir. Bütün bu olanların ardından görmüş geçirmiş bir kadın, Pelin’in mutlu olamama sebebinin, geçmişte üzdüğü birinin ahından kaynaklandığını söyler. Her şey, Pelin’in bu ahın peşine düşmesiyle başlar…
Bir anda geçmişini sorgulamaya başlayan genç kızın karşısına, üniversite yıllarında ona aşık olan Tankut çıkar. Üniversitedeyken Pelin tarafından herkesin önünde kalbi kırılan ve aşağılanan Tankut, yaşadıkları yüzünden okulu bırakmak zorunda kalmış ve tüm hayatını değiştirmiştir. Yurt dışına gidip uzun yıllar orada yaşayan ve aşçı olan Tankut, Türkiye’ye bambaşka biri olarak döner ve kendi restoranını açar. Pelin ise Tankut’u bulup ondan özür dileyeceğini ve peşindeki bu kara büyüden kurtulacağını düşünmektedir. Ancak, işler Pelin’in sandığı kadar kolay olmayacaktır çünkü Tankut hiç de onun bıraktığı Tankut değildir. Tankut için de artık intikam zamanı gelmiştir.
Yapım : D Yapım
Yapımcı : Ayşe E. Durmaz
Drama Koordinatörü : Emel Sakarya Aksoy
Uygulayıcı Yapımcı : Ebru Sakal
Yönetmen : Barış Erçetin
Senaryo : Pınar Ordu, İlker Arslan
Görüntü Yönetmeni : Barış Işık
Sanat Yönetmeni : Aynur Topalak
Jenerik Müziği : Güliz Ayla
Müzik : Alp Yenier
Oyuncular : Leyla Lydia Tuğutlu (Pelin), Furkan Andıç (Sinan), Büşra Develi (Rüzgar), Zeyno Günenç (Süheyla), Ayşenil Şamlıoğlu (Meliha), Kerem Atabeyoğlu (Rıza), Hazal Türesan (Başak), Cemre Gümeli (Simay), Çağrı Çıtanak (Bülent), Seren Deniz Yalçın (Ceyda), Bülent Seyran (Necip), Elif Çakman (Havva), Emre Taşkıran (Hakan), Gürsu Gür (Zübeyir), Barış Gönenen (Serkan)

Haberin Devamı