Gazete Vatan Logo
Magazin Tatlı İntikam 17. bölümde Sinan neden deliye dönüyor?

Tatlı İntikam 17. bölümde Sinan neden deliye dönüyor?

Kanal D dizisinin reyting rekorları kırmaya devam eden dizisi Tatlı İntikam, heyecan dolu bir bölümle seyircisinin karşısına çıkıyor. Pelin'in zor anları... Tatlı İntikam'da Pelin, onu kaçıranların peşine mi düşüyor? İşte Tatlı İntikam'ın yeni bölümünde yaşanacak olan tüm ayrıntılar...

Tatlı İntikam 17. bölümde Sinan neden deliye dönüyor?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Tatlı İntikam, gerilim dolu bir bölümle geliyor. Tatlı İntikam dizisinin sempatik ve bir o kadar da güzel karakteri Pelin, onu kaçıranlardan intikam mı alacak? Tatlı İntikam dizisinde yaşadıklarından dolayı zor zamanlar geçiren Pelin'in hayatı bu bölümde normale dönecek mi? Yapımı D yapımın, başrollerini ise; Leyla Lydia Tuğutlu (Pelin), Furkan Andıç (Sinan) üstlendiği Tatlı İntikam, her Cumartesi yeni bölümüyle saat 20.00'de Kanal D'de!

TATLI İNTİKAM DİZİSİ 17. BÖLÜM 1. TANITIM

TATLI İNTİKAM DİZİSİNİN 17. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

Sinan, evinin kapısına kadar bıraktığı Pelin’in kayıp olduğunu öğrendiğinde deliye döner!

PELİN KAÇIRILIYOR, SİNAN İSE PELİN’İN PEŞİNE DÜŞÜYOR!

Pelin kim olduğu bilinmeyen birtakım adamlar tarafından kaçırılır. Sinan evinin kapısına kadar bıraktığı Pelin’in kayıp olduğunu öğrendiğinde deliye döner. Rıza ile hareket edip Pelin’i aramaya başlar. Pelin’i kim neden kaçırmıştır? Rıza’nın ihaleye girmesini istemeyen adamlar mı? Pelin’e öfkesi olan Ceyda mı? Yoksa Sinan’a takıntılı hasta aşık olan Rüzgar mı?

Haberin Devamı

TATLI İNTİKAM DİZİSİ 17. BÖLÜM 2. TANITIM

TATLI İNTİKAM DİZİSİNİN 16. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Pelin, büyük bir tehlike ile karşı karşıya! Rüzgar, Sinan ile Pelin’i dedesinin durumundan sorumlu tutar. Özellikle Pelin’i suçlar. Dedenin hastalığıyla Rüzgar’ın geçmişi ile ilgili bazı gerçekler de ortaya çıkmaya başlar.

TATLI İNTİKAM DİZİSİ 16. BÖLÜMÜN TAMAMI İÇİN TIKLA

Sinan ve Bülent, restoran parasını ararken karşılarına yeni bir engel çıkar. Sinan ve Pelin bütün bu olanlara rağmen aşklarını yaşamaya çalışırken Pelin’i kötü bir son beklemektedir.