Gazete Vatan Logo

Tatlı İntikam 17. bölüm fragmanı yayında!

Tatlı İntikam dizisi 17. bölüm fragmanı ile izleyicisiyle buluşuyor. Tatlı İntikam dizisi yayınlanan fragmanında Pelin karakterini kimin kaçırdığı merak ediliyor. Tatlı İntikam dizisiyle ilgili fragmanda merak edilenleri öğrenmek için, dizi severler yeni bölümü heyecanla bekliyor.

Tatlı İntikam 17. bölüm fragmanı yayında!

Tatlı İntikam dizisi 17. bölüm fragmanı yayınlandı. Yapımını Kanal D'nin üstlendiği Tatlı İntikam dizisi 30 Temmuz Cumartesi 20:00'de sevenleriyle buşuyor. Tatlı İntikam dizisinin başrollerini Leyla Lydia Tuğutlu(Pelin) ve Furkan Andıç(Sinan) karakterlerini paylaşıyor. Tatlı İntikam dizisinde bir türlü kavuşamayan çift her hafta izleyicisini heyecanla bekletiyor.

TATLI İNTİKAM 17. BÖLÜM FRAGMANI

TATLI İNTİKAM 17. BÖLÜM ÖZETİ

Sinan ve Pelin bütün olanlara rağmen aşklarını yaşamaya çalışırken, Pelin'i kötü bir son beklemektedir.

TATLI İNTİKAM 16. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Rüzgar, Sinan ile Pelin’i dedesinin durumundan sorumlu tutar. Özellikle Pelin’i suçlar. Dedenin hastalığıyla Rüzgar’ın geçmişi ile ilgili bazı gerçekler de ortaya çıkmaya başlar.

TATLI İNTİKAM 16. BÖLÜMÜN TAMAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLA

Sinan ve Bülent, restoran parasını ararken karşılarına yeni bir engel çıkar. Sinan ve Pelin bütün bu olanlara rağmen aşklarını yaşamaya çalışırken Pelin’i kötü bir son beklemektedir.

TATLI İNTİKAM DİZİSİ HİKAYE VE KÜNYE

Haberin Devamı

Aşkta bir türlü yüzü gülmeyen Pelin, nihayet şeytanın bacağını kırar ve hayallerindeki erkekle evlenmeye karar verir. Ancak müstakbel damat Tolga, nikah günü ortadan kaybolur ve Pelin, aşık olduğu adam tarafından düğününde terk edilir. Bütün bu olanların ardından görmüş geçirmiş bir kadın, Pelin’in mutlu olamama sebebinin, geçmişte üzdüğü birinin ahından kaynaklandığını söyler. Her şey, Pelin’in bu ahın peşine düşmesiyle başlar…
Bir anda geçmişini sorgulamaya başlayan genç kızın karşısına, üniversite yıllarında ona aşık olan Tankut çıkar. Üniversitedeyken Pelin tarafından herkesin önünde kalbi kırılan ve aşağılanan Tankut, yaşadıkları yüzünden okulu bırakmak zorunda kalmış ve tüm hayatını değiştirmiştir. Yurt dışına gidip uzun yıllar orada yaşayan ve aşçı olan Tankut, Türkiye’ye bambaşka biri olarak döner ve kendi restoranını açar. Pelin ise Tankut’u bulup ondan özür dileyeceğini ve peşindeki bu kara büyüden kurtulacağını düşünmektedir. Ancak, işler Pelin’in sandığı kadar kolay olmayacaktır çünkü Tankut hiç de onun bıraktığı Tankut değildir. Tankut için de artık intikam zamanı gelmiştir.
Yapım : D Yapım
Yapımcı : Ayşe E. Durmaz
Drama Koordinatörü : Emel Sakarya Aksoy
Uygulayıcı Yapımcı : Ebru Sakal
Yönetmen : Barış Erçetin
Senaryo : Pınar Ordu, İlker Arslan
Görüntü Yönetmeni : Barış Işık
Sanat Yönetmeni : Aynur Topalak
Jenerik Müziği : Güliz Ayla
Müzik : Alp Yenier
Oyuncular : Leyla Lydia Tuğutlu (Pelin), Furkan Andıç (Sinan), Büşra Develi (Rüzgar), Zeyno Günenç (Süheyla), Ayşenil Şamlıoğlu (Meliha), Kerem Atabeyoğlu (Rıza), Hazal Türesan (Başak), Cemre Gümeli (Simay), Çağrı Çıtanak (Bülent), Seren Deniz Yalçın (Ceyda), Bülent Seyran (Necip), Elif Çakman (Havva), Emre Taşkıran (Hakan), Gürsu Gür (Zübeyir), Barış Gönenen (Serkan)

Haberin Devamı