Gazete Vatan Logo

Tatlı Bela 15. bölümünde Shlok ve Astha'nın düğünü bozuluyor mu?

Sevilen Hint dizisi Tatlı Bela 15. bölümüyle bu akşam yayınlanacak. Tatlı Bela'nın yeni bölümünde Shlok ve Astha evlenmek üzereyken büyük bir sürpriz yaşanıyor. Peki bu düğün gerçekleşecek mi? Tüm gelişmeler Tatlı Bela'da olacak.

Tatlı Bela 15. bölümünde Shlok ve Astha'nın düğünü bozuluyor mu?

Tatlı Bela'da Shlok ve Astha'nın düğünü gerçekleşiyor derken Shlok'a göre Astha'nın yaptığı bir hata durumu tam tersine çevirir. Peki çiftin düğünü gerçekleşecek mi yoksa bozulacak mı? Tüm olacaklar Ashta'nın yapacağı davranışa bağlı... İşte tüm merak edilenler Tatlı Bela'nın yeni bölüm fragmanında...

TATLI BELA 15. BÖLÜM FRAGMANI

TATLI BELA HİKAYESİ

AŞK VE NEFRET BİR KEZ DAHA KARŞI KARŞIYA

Hint dizilerinin Türkiye’deki ekranı Kanal 7, yine çok konuşulacak bir Hint dizisini daha ekranlara taşıyor. Hindistan’ın iki ünlü yıldızı Avinash Sachdev ile Shrenu Parikh’i bir araya getiren ve Bir Garip Aşk dizisinin 2. Sezonu olarak da bilinen Ek Baar Phir adlı dizi Tatlı Bela adı ile Kanal 7’de.

Aşk ve nefretin mücadelesini hayat görüşleri ve toplumsal statüleri birbirinden tamamen farklı olan Shlok ve Ashta’nın kesişen hayatları üzerinden anlatan Tatlı Bela, aşkın gücünü bir kez daha gözler önüne serecek. Severek evlendiği eşiyle annesinin baskıları sonucu arası açılan Shlok, aşka olan umudunu kaybetmiş, paranın gücüne her şeyden daha çok inanarak yaşamını sürdürmeye başlamıştır. Tuhaf bir rastlantı sonucu karşılaştığı Ashta ise iyilik dolu kalbi sayesinde çevresindeki insanları mutlu etmek isteyen, duygulara değer veren güzel bir genç kızdır.

Haberin Devamı

Tesadüflerin kendilerini birbirine kenetlediğinden habersiz olan ikili her karşılaşmada birbirleriyle kavga etseler de yaşanacak sürpriz gelişmeler Shlok ve Ashta’yı birbirlerine bağlayacaktır.

Nefretin gölgelediği büyük bir aşkın dram ve macera dolu öyküsü Tatlı Bela her gün saat 21:30’da Kanal 7 ekranlarında.

Künye:

Yönetmen: Waseem Sabir, Yusuf Ansari

Oyuncular: Avinash Sachdev, Shrenu Parikh, Manish Wadhwa, Geetanjali Tikekar, Samir Sharma, Shalmalee Desai

Yapım: Hot Star İndia

Yapım yılı: 2013

Orijinal adı: Iss Pyar Ko Kya Naam Doon Ek Baar Phir

Ülke: Hindistan