Gazete Vatan Logo

Tatile geldi, canından oldu!

Tatile geldi, denizde boğuldu ANTALYA’nın Kemer İlçesi’ne tatile gelen 28 yaşındaki Halil İbrahim Türken, denizde boğuldu.


Olay, dün saat 15.00 sıralarında Kemer’e bağlı Ulupınar Mahallesi’ndeki Çıralı sahilinde meydana geldi. Halil İbrahim Türken ve 2 arkadaşı, kaldıkları otelden çıkıp sahile geldi. Türken burada denize girerken, 2 arkadaşı sahilde güneşlenmeye başladı. Bir süre sonra suyun yüzeyinde hareketsiz olduğu görülen Halil İbrahim Türken, arkadaşları tarafından kıyıya çıkarıldı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine Tekirova Jandarma Karakolu ekipleri yönlendirildi. Ağzından köpük ve kan geldiği belirtilen Türken’e ilk müdahale çevredekiler tarafından yapılırken, 112 ekiplerinden destek istendi.



AMBULANS ARIZA YAPINCA İKİNCİSİ GÖNDERİLDİ

Bölgeye yaklaşık 40 kilometre uzaklıktaki Kemer’den yola çıkan ambulansın Ulupınar Mahallesi’nde arıza yapması üzerine, Kumluca’ya bağlı Mavikent Mahallesi’nden ayrı bir ekip bölgeye yönlendirildi. Yaklaşık 45 dakika sonra olay yerine gelen sağlık ekiplerinden birkaç dakika sonra da ambulans helikopter bölgeye iniş yaptı. Burada yapılan müdahaleye rağmen yaşamını yitiren Halil İbrahim Türken’in cenazesi, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Çıralı ve Olympos bölgesinin dünyaca ünlü tatil merkezleri olduğunu belirten sahildekiler, bölgede bir ambulans ekibinin hazır bekletilmesi gerektiğini söyledi.

Haberin Devamı