Gazete Vatan Logo
Magazin Taşıyıcı anne sürprizi

Taşıyıcı anne sürprizi

İngiliz şarkıcı Robbie Williams ile Türk asıllı eşi Ayda Field üçüncü kez anne-baba olmanın mutluluğunu yaşadı. Cocp adı verilen bebeğin taşıyıcı anne aracılığıyla dünyaya geldiği açıklandı.

Taşıyıcı anne sürprizi

Ünlü çift Robbie Williams ile Türk asıllı eşi Ayda Field, Theodora ve Charlton isimli iki çocuğundan sonra bu kez de Colette (Coco) isimli bir kız çocuğu sahibi oldu. Sabah saatlerinde Ayda Field Instagram fotoğrafından paylaştığı gönderiyle mutlu haberi duyururken “Bir süredir çok gizli bir sırrı taşıyorduk ve nihayet bunu sizinle paylaştığımız için çok mutluyuz! Bir kızımız oldu...

Kimliği belirsiz anne

Dünyaya hoş geldin Colette (Coco) Josephine! Seni dünyaya getirebilmek uzun ve farklı bir yolculuktu, bu yüzden seni sır olarak sakladık.”

Field, Instagram gönderisine şu şekilde devam etti: “... Aile her şekilde gelir ve biyolojik olarak bizim olan bu küçük hanım, sonsuza dek minnettar olacağımız inanılmaz bir anne tarafından taşınırdı. Hayatımızdaki bu güzel kıza sahip olduğumuz için bulutların üstündeyiz ve minnettarız. Coco’nun gizliliğine saygı duymanızı ve 5 kişilik yeni ekibimizle birlikte kocaman ailemizin sizlerle büyümesini rica ediyoruz! #TeamWilliams.”