Gazete Vatan Logo

Taşıt kredisi indirimi yarın başlıyor: indirime OTOKAR ve BMC de katıldı

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank, sundukları yerli üretme özel taşıt kredisi paketleriyle, taşıt kredisi faizin belli markalar için yüzde 1.40'lardan 0.49-0.69 bandına çekmişti. Bankalar 1 Ekim'de başlayacak bu kampanyaya OTOKAR ve BMC'nin de dahil olduğunu bildirdi.

Taşıt kredisi indirimi yarın başlıyor: indirime OTOKAR ve BMC de katıldı

İndirimli taşıt kredisi kampanyasına iki firma daha katıldı. Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank tarafından 26 Eylül tarihinde duyurulan otomotiv sektörüne yönelik yerli üretime özel işbirlikleri, yeni firmaların katılımlarıyla genişliyor.

Yüzde 0,49-0,69 faizle taşıt kredisi verilecek

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank tarafından 26 Eylül tarihinde duyurulan otomotiv sektörüne yönelik yerli üretime özel işbirlikleri, bugün yeni firmaların katılımlarıyla genişlemeye devam ediyor. 3 Bankadan yapılan ortak açıklamaya göre, Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank, binek araçlar için 50-120 bin TL arasında 18-36 ay için, ticari araçlarda 72-500 bin TL arasında 30-60 ay için yüzde 0,49-0,69 faiz uygulayacak. Taşıt kredisi koşulları anlaşmalı marka bazında değişiklikler gösterebilecek.

Taşıt kredisi kampanyasına katılan firmalar

Binek araçlar: Fiat, Honda, Hyundai ve Renault Mais,

Ticari araçlar: Fiat, Ford, Isuzu, Karsan, Temsa, Otokar ve BMC

31 Aralık’ta son!

Otomotiv sektörüne hareketlilik getirmesi hedeflenen kampanya, 1 Ekim-31 Aralık döneminde geçerli olacak.

Haberin Devamı