Gazete Vatan Logo

Taşerona kadro konusunda son durum nedir? Bakan açıklaması geldi...

Taşerona kadro konusunun bir an evvel çözüme kavuşturulması için çalışmalar sürüyor. Taşeron işlerin kadro konusuyla ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu açıklama yaptı. İşte merak edilen taşeron işçiler ile ilgili son durum...

Taşerona kadro konusunda son durum nedir? Bakan açıklaması geldi...

Yaklaşık 720 bin taşeron işçi kadroya alınıp alınmayacağını merak ediyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu taşerona kadro konusunda açıklamalarda bulunarak son duruma değindi. İşte taşeron işçiler kadroya alınacak mı, ne zaman gerçekleşecek, Bakan nasıl bir açıklama yaptı? sorularının cevapları...

TAŞERON İŞÇİLERE KADRO KONUSUNDAKİ BAKAN AÇIKLAMASI

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu yaptığı açıklamasında pek çok konuya değinerek istihdam seferberliği, emeklilere ödenecek ikramiye tutarı ve taşerona kadro süreci hakkında duyurular yaptı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu taşerona kadro hakkında süreç hızlanacak şeklinde bir açıklama yaptı ve 4 Bakan arkadaşı ile bu konu hakkında çalışmalar yaptığını belirten Bakan Müezzinoğlu referandum atmosferinde popülist olmasın diye ek bir cümle söylemediğini de belirtti.

Peki taşeron işçilerine ne zaman kadro verilecek. Buna göre Türkiye Büyük Millet Meclisi referanduma kadar tatildi ve bu süreç içerisinde her hangi bir görüşme yapılmadığı için en erken taşeron işçilere kadro verilmesinin referandumdan sonrası olduğu tahmin ediliyor.

Haberin Devamı