Gazete Vatan Logo

Taşeron işçiler kadroya ne zaman alınacak? Bakan'dan açıklama geldi...

Gündemdeki en önemli konulardan biri olarak taşeron işçilerin kadroya alınması durumu merak ediliyor. Taşeron işçilere kadro konusunda Bakan'dan açıklama geldi. İşte taşeron işçiler ile ilgili son durum...

Taşeron işçiler kadroya ne zaman alınacak? Bakan'dan açıklama geldi...

720 bine yakın taşeron işçinin ne zaman kadrolu olacağı merak ediliyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu taşeron işçilerin kadroya alınmasıyla ilgili önemli bir açıklama yaptı. İşte taşeron hakkında merak edilen tüm bilgiler...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu geçtiğimiz günlerde taşeron işlerin kadroya geçirilme çalışmaları hakkında çeşitli açıklamalarda bulunmuştu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, taşeron işçilerin kadroya alınması hakkında kamuda farklı statülerde çalışanların bulunduğunu belirterek konu ile ilgili olarak bir hazırlık içinde olduklarını ifade etti.

REFERANDUMDAN SONRA KADRO

Çalışma Bakanı Müezzinoğlu açıklamasında, "Biz, taşeron veya sözleşmeli veya başka bir isimle çalışan tüm kesimlerin aynı çatı altında değerlendirilmesini arzu ediyoruz. Bir bütüncül yapı oluşturacağız. Çalıştaylarımız devam ediyor. Taşeron kardeşlerimiz bir süre daha sabır göstersinler, bu sene çözülecek" ifadelerine yer verdi.

HÜKÜMET KESİN OLARAK KADRO VERECEK Mİ?

Haberin Devamı

Çalışma ve Sosyal Güvelik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun açıklamalarına göre 2017 yılı içinde taşeron işçilerin kadro çalışmaları sona erecek. Bu bağlamda taşeron işçilerin 2017 yılında kesin olarak kadroya geçirilmeleri referandumdan sonraki çalışmalarla netlik kazanacak.