Gazete Vatan Logo

Taşeron işçilere kadro verilecek mi? Başbakan açıklaması geldi...

Taşeron işçilerin kadroya alınıp alınmayacağı konusu gündemde yer almaya devam ediyor. Binlerce taşeron işçi kadroya alınma hayaliyle sabırla bekliyor. Taşeron işçilerin kadro durumuyla ilgili Başbakan Binali Yıldırım'dan önemli açıklamalar geldi. İşte detaylar...

Taşeron işçilere kadro verilecek mi? Başbakan açıklaması geldi...

Taşeron işçilerin kadro durumuyla ilgili beklentiler devam ediyor. Her gün merakla kadroya alınma haberini bekleyen taşeron işçiler için son durum nedir? Başbakan Binali Yıldırım konuya dair açıklama yaptı.

Başbakan açıklaması:

Başbakan Yıldırım, AK Parti 26. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı için geldiği Afyonkarahisar’da sona eren toplantının ardından Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından kentte yapımı tamamlanan kavşak, köprü ve tünel açılışına katıldı.

Kürsüde konuşma yaptığı esnada kendisini dinleyen kalabalıktan bir vatandaşın “Başbakanım taşeron işçilere ne zaman kadro vereceksiniz” diye bağırması üzerine gülümseyen Başbakan Yıldırım, “Taşeron işçilerine merak etmeyin bu senenin sonuna kadar çalışmaların hepsi bitecek” diye yanıt verdi. Başbakan’ın bu söylemi alanı dolduranlardan büyük alkış aldı.