Gazete Vatan Logo

Taşeron İşçiler ne zaman kadroya alınacak?

Taşeron İşçiler ne zaman kadroya alınacak? Binlerce Taşeron işçiyi yakından ilgilendiren konuya iklişkin geçtiğimiz günlerde Bakan Müezzinoğlu yaptığı açıklamada Taşeron İşçiler'in bir 6 ay süre daha sabretmesi gerektiğini dile getirdi.

Taşeron İşçiler ne zaman kadroya alınacak?

Taşeron İşçiler ne zaman kadroya alınacak sorusu son dönemlerin en çok merak edilen konuları arasında ilk sırada yer alıyor. Taşeron İşçiler'in kadroya alınma sürecine ilişkin hemen her gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Geçtiğimiz günlerde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu İşçiler'in bir 6 ay daha sabretmesi yönünde bir açıklama yaptı. Açıklamada referandum'un ardından Taşeron İşçiler'in kadro sürecinn ele alınacağı belirtilmişti.

TAŞERON İŞÇİLER İLE İLGİLİ BAKAN MÜEZZİNOĞLUN'DAN AÇIKLAMA!

Uzun yıllardır gündemde olan fakat bir türlü hayata geçirilemeyen taşeron işçilere kadro düzenlemenin referandum ardından yapılması beklentiler arasında... Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun yaptığı açıklamada bir süre daha sabredilmesi söylenmişti.

Yaklaşık 6 ay sabredilmesini isteyen Müezzinoğlu'nun yanı sıra taşeron işçiler referandumdan da kendilerine yönelik olumlu bir haber bekliyor. Bakanlar Kurulu'nda beklenen haberler toplantı sonrası belli olacak.