Gazete Vatan Logo

Tasarıma tam 6 milyon lira yatırım

Doğtaş tasarıma 6 milyon lira yatırdı 3 ünlü isimle çalıştı

DOĞTAŞ Mobilya, yeni serisinin tasarımı için 6 milyon liralık yatırım yaparken, dünyaca ünlü modacı Atıl Kutoğlu, ünlü moda ve stil danışmanı Ece Sükan ve ünlü İtalyan mimar Federico Delrosso ile çalıştı. Doğtaş’ın son 3 yıldır tanıtım çalışmaları ile birlikte yenilenme çalışmalarına ise toplam 20 milyon lira harcandığı belirtildi. Doğtaş Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, yeni serinin tanıtım toplantısında şunları söyledi:

“Atıl Kutoğlu, Ece Sükan ve Federico Delrosso’nun yaratıcı çalışmalarıyla oluşturduğumuz bu projemizle yenilikçi tarafımızın en önemli dönüm noktalarından birini yaşıyoruz. Geçtiğimiz aylarda Avrupa’nın önemli merkezlerinden biri olan Londra’da Exclusive konsept mağazamızı açtık. Gelecek aylarda Londra’da ikinci mağazamızı açacağız.”
Doğan, 2010 yılını iç pazarda yüzde 26, dış pazarda ise yüzde 30’luk büyüme ile kapattıklarını belirterek, “Bu büyüme rakamları ile sektördeki payımızı artırarak, gücümüzü pekiştirdik 2010’da kuruluşumuzun 38’inci yılında 38 mağaza açma hedefiyle yola çıktık, yılsonunda 40 mağaza açtık” dedi.

Haberin Devamı