Gazete Vatan Logo

Tartıştığı sevgilisini kalbinden bıçakladı!

Antalya'da salı günü sabaha karşı kalbinden bıçaklanarak ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede kurtarılamayan 22 yaşındaki Semih Al’ın, tartıştığı sevgilisi Selma Yıldız tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Olay, önceki gün sabaha karşı Duraliler Mahallesi, 4582 Sokak’taki bir sitede meydana geldi. Bir süre önce Elazığ’ın Palu İlçesi’nden Antalya’ya gelen Semih Al, evinde kaldığı sevgilisi 21 yaşındaki Selma Yıldız ile tartıştı. Tartışmanın kısa sürede büyüyüp kavgaya dönüşmesi ardından genç kız mutfaktan aldığı ekmek bıçağını sevgilisinin kalbine sapladı. Ağır yaralanan Al için ambulans çağıran Yıldız daha sonra şoka girdi.

Evde yapılan ilk müdahale ardından Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne götürülen Semih Al, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Polis evde yaptığı incelemelerde suç aleti bıçağı ele geçirdi.

Selma Yıldız ve annesinin ifadesine başvuran Asayiş Şube Müdürlüğü, Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayın cinayet olduğunu belirledi. Genç kızın izini kaybettirmek için 3 ay önce Elazığ’dan kente geldiği, Semih Al’ın ise, cezaevinden tahliye edildikten sonra Yıldız’ın adresini bularak yanına yerleştiğini belirleyen polis, Al’ın sevgilisine karşı işlediği bir suçtan daha önce de ceza aldığını tespit etti.

Haberin Devamı

Sorgusunun ardından adliyeye götürülmek üzere Emniyet Müdürlüğü’nden çıkarılan Selma Yıldız ağlayarak polis aracına bindi. Adliyede kızını bekleyen anne ise binaya kızıyla birlikte girdi.