Gazete Vatan Logo

Tarkan yine tıklım tıklım!

Megastar’ın Açıkhava konser maratonunun yedinci gecesinde Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'ni yine hınca hınç doldurdu.

Tarkan yine tıklım tıklım!

Megastar’ın “10”dan yeni şarkılarıyla birlikte klasiklerinden oluşan repertuvarıyla çıktığı konsere sanat dünyasından ünlüler akın etti. Sekiz konserlik Açıkhava maratonunun yedinci gecesinde Megastar’ı dinlemeye gelenler arasında Zafer Algöz ve eşi, Esat Yontuç ve eşi, Deniz Akkaya ve kızı gibi ünlü isimler de vardı. Konseri eşiyle dinlemeye gelen Zafer Algöz, ocak ayında vizyona girecek ‘Arif Ve 216’ filmi hakkında, "Yine çok değişik bir iş yaptık. Daha önce yapılmamış bir iş yaptık ve şu anda montaj aşamasında, gişe kaygımız yok ama heyecanımız dorukta" şeklinde konuştu. Eski manken Deniz akkaya konseri kızıyla izlemeye geldi. Akkaya, "Kızımla ilk kez bir Tarkan konserine geliyorum, onunla bugünleri yaşamak çok keyif verici” şeklinde konuştu.

'Nice yıllara'

Konserin ikinci yarısında Megastar’ın 25. sanat yılını kutlamak isteyen sevenleri 40 metrelik bir pankart açtı. "Gönül sarayımızın müebbet tutkususun, gün misali gözlerinde güneşimiz oldun. Sana olan sevgimiz enginlere sığmaz cümle alem duysun, 'TARKAN', 25. Sanat yılın çok kutlu ve mutlu olsun." yazan pankartı sahneden okuyan Tarkan, binlere “Size ve müziğe olan aşkımla daha nice yıllara.” sözleriyle cevap vererek konserini “Kuzu Kuzu”, “Öp”, “Kedi Gibi” şarkılarıyla sonlandırdı. Mesut Yılmaz

Haberin Devamı