Gazete Vatan Logo
Magazin Tarkan'dan 4 milyon 200 bin TL'lik sefer

Tarkan'dan 4 milyon 200 bin TL'lik sefer

Kızının doğumundan sonra konserlerine ara veren Tarkan, startı yurt dışından verecek. Popçunun martta Rusya’da vereceği dört konser için de 4 milyon 200 bin TL alacağı konuşuluyor

Tarkan'dan 4 milyon 200 bin TL'lik sefer

Temmuz 2018'de baba olan Tarkan, eşi Pınar Tevetoğlu ve kızı Liya'ya daha çok vakit ayırabilmek konserlerine ara verdi. Ailesiyle birlikte Almanya'da olan şarkıcının uzun bir aradan sonra konser maratonuna başlayacağı yer ve tarih de belli oldu. Dünyanın pek çok yerinde olduğu gibi Rusya'da da büyük bir hayran kitlesi olan Tarkan, konserlerine buradan start verecek.

2009'DA DA AYNI YERDEYDİ

Tarkan, 11 Mart'ta Kazan'daki 10 bin kişilik Tatneft Arena'da sahne alacak. 46 yaşındaki sanatçı, ardından ise 14 Mart'ta Moskova'daki 6 bin 200 kişilik Crocus City Hall'da Rus hayranlarıyla buluşacak. Popçu aynı yerde 2009 yılında verdiği konserle de büyük olay yaratmıştı.

MESAJ YAĞMURUNA TUTULDU

Tarkan'ın Rus hayranları, çok özledikleri sanatçının ülkelerine geleceğini öğrenirken büyük sevinç yaşadı. Sanatçının sosyal medya hesaplarına ise sadece Türkiye değil Amerika'dan İran'a kadar birçok ülkedeki sevenlerinden "Biz de seni görmek istiyoruz. Buraya da gel" mesajları yağdı. Bu arada sanatçının, yine Mart ayında Rusya'da iki ayrı yerde daha konser vereceği ve görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.

Haberin Devamı

Tarkan'ın Rusya'da dört konser vermek için de 800 bin dolar yani yaklaşık 4 milyon 200 bin TL ücret alacağı da konuşulanlar arasında. Tarkan, geçen ay yayınlanan Coca Cola reklamı için de 10 milyon lirayı cebine koymuştu. (Takvim)