Gazete Vatan Logo
Magazin Tarkan 'Cuppa'yı anlattı: "Tam bir yaz şarkısı"

Tarkan 'Cuppa'yı anlattı: "Tam bir yaz şarkısı"

Tarkan yeni albümünde yer alacak olan “Cuppa” isimli şarkısını dijital platformlarda sevenlerinin beğenisine sundu. Mega star, bu sürprizinin tüm detaylarını Uçankuş'a açıkladı.

Tarkan 'Cuppa'yı anlattı: "Tam bir yaz şarkısı"

Tarkan'ın albümü Ağustos ayında piyasaya çıkacak. Mega star sözü ve müziği Sezen Aksu'ya ait olan 'Cuppa' ile ilgili, “Albüm için hazırladığımız 12 şarkımız var. Ama baskıya girene kadar ne olur? 10 mu, 11 mi, yoksa 12 şarkı mı CD'de yer alacak henüz karar vermedim. Ekipçe toplandık ve Cuppa'nın tam bir yaz şarkısı olduğuna karar verdik. Dün gece şarkıyı yükledik ve bu sabah da hiç promosyon yapmayıp sadece sosyal medyada şarkımızın çıktığını duyurduk. Çok hızlı karar verdik ama bizce doğru karar. Cuppa tam bir yaz şarkısı” dedi.

Tarkan'ın yeni şarkısı dijital platformlarda yayınlandıktan sonra Twitter'da trend topic oldu. İlk yorumların bir kısmı olumsuz olması sosyal medyada ve müzik piyasasında çok konuşuldu. Ne var ki, ünlü sanatçı ilk günkü tepkilerden memnun. Tarkan, “Cuppa bizi çok heyecanlandıran bir şarkı. Dinlendikçe daha çok sevilecek ve insanların yüreklerine dokunacak” dedi.

Tarkan, 'Ahde Vefa' albümünde iTunes'dan büyük destek aldıklarını belirterek, 'Cuppa'nın da iTunes aracılığıyla tüm dünyada mobil telefonlara ve bilgisayarlara indirilip satışa sunulacağını açıkladı. Tarkan, “Cuppa tüm dünyadaki müzikseverlerle buluşacak, herkesin yaz günlerine coşku katacak” diyor. Bu arada, “Bu albümün çıkış şarkısı yok, hepsi çıkış şarkısı” diyen Tarkan, ilk olarak 'Cuppa'yı kliplendireceğini de belirtti.

Haberin Devamı