Gazete Vatan Logo

Tarihi mekanlarda renkli etkinlikler

İstanbul’un farklı noktalarındaki mekanlarda birbirinden renkli aktiviteler sizleri bekliyor. İşte haftanın kaçırılmayacak etkinlikleri.

Tarihi mekanlarda renkli etkinlikler

Kemer Country Club’ta alışveriş günleri

Kemer Country Club içerisinde yer alan “Social İstanbul Kemer Country”de dün başlayan ve 10 Aralık’a dek sürecek olan “Deri Mevsimi Alışveriş Günleri”nde dünyaca ünlü markaların ürünleri yüzde 70 indirimle satın alınabiliyor. Kemal Tanca, İsnova Leather & Fur, Fashion Leather markalarının ürün grupları arasında yer alan; Versace, Armani, Gian Franco Butteri, Calvin Klein, Guess, Bottinelli, GF, Gallieni, Canada- Expo Fur gibi markaların ürünleri 10 Aralık’a dek ziyaretçileri bekliyor.

Deniz Müzesi’nde Barok konseri

“Deniz Müzesi Barok Konserleri” Avrupa’nın ve ülkemizin çok seçkin barok topluluklarını ağırlıyor. Müzenin 8 Aralık’taki konuğu ise “Contraston Barok Topluluğu” olacak. (20:30, biletler biletix’te)

Cağaloğlu Hamamı’nda partileyin

1741’ den bu yana ihtişamı ile bir İstanbul kültü haline gelmiş Tarihi Cağaloğlu Hamamı farklı bir deneyim için kapılarını aralıyor. Mekan bu akşam “Mazarine Suare” etkinliğine ev sahipliği yapacak. İkonik mekanın giriş avlusunda gerçekleşecek etkinliğin uluslararası konuğu, Jo.ke, Raz Ohara ve “Feathered Sun”.2 ayrı sahnede ise, Türkiye’nin güçlü dj’leri Barış K, Can Ayverdi, Can Tanca, Cüneyt Öztürk, Macellann ve Orkun Bozdemir setlerin başında olacak. (22:00, biletler bugece.co’da)

Haberin Devamı

Beyoğlu’nda vintage festivali

İstiklal Caddesi’nde bulunan tarihi Mısır Apartmanı yarın Vintage Festival’e ev sahipliği yapacak. Etkinlikte elbiseden kolyeye, ayakkabıdan süs eşyasına kadar geçmişe doğru moda yolculuğuna çıkmaya hazır olun. (11:00-19:00)