Gazete Vatan Logo

Tanıyabildiniz mi?

Özenle taranmış saçları ve şık gözlükleri ile bu ünlü dedenin kim olduğunu çıkarabildiniz mi?

Elindeki bastonu, özenle taranmış saçları, şık gözlükleri ve takım elbisesiyle bu yaşlı beyefendinin kim olduğunu çıkarabildiniz mi?

Boynundaki şık atkısı ve ceketinin cebindeki karanfili ile bu zarif, ihtiyar delikanlı, yakışıklılığı, karizması ve sempatikliği ile özellikle genç kızların sevgilisi olan, başarılı oyuncu Ozan Güven'den başkası değil!
Avea'nın kontör'den TL'ye geçiş döneminde, faturasız hat kullanıcılarına sunacağı Hepsibir tarifesinin anlatıldığı yeni reklam filmi için, Melis Birkan'la kamera karşısına geçen Ozan Güven, 4 saat süren makyaj sonrasında 40 yaş yaşlandı.

TBWA ISTANBUL tarafından hazırlanan yeni reklam filminde Ozan Güven ve Melis Birkan'ın canlandırdığı Emre ve Aslı, muhallebicide buluşuyor ve tesadüfen aynı mekanda bulunan ve yine Ozan Güven tarafından canlandırılan Emre'nin dedesi ile karşılaşıyorlar.

Bastonu, büyük gözlükleri, deri örgü ayakkabısı, krem rengi çorapları, altın saati ve üzerine biraz büyük gelen ceketinin cebindeki karanfil ile dikkat çeken dede Ozan Güven, Aslı ve Emre'nin yanına yaklaşıyor ve eskiden Emre'nin babaannesi ile buluştukları zaman 30 kuruşa neler yaptıklarını anlatıyor.

Yönetmenliğini Umur Turagay'ın yaptığı ve Yeniköy Emek Pastanesi'nde çekilen yeni reklam filminde, Avea'nın yeni dönemdeki avantajlı faturasız tarifelerinin faydaları vurgulanıyor.

Haberin Devamı