Gazete Vatan Logo
Magazin Tamer Karadağlı'dan ilginç çıkış

Tamer Karadağlı'dan ilginç çıkış

"8 dizinin 4'ü ensest, 4'ü tecavüz üzerine kurulu"

80'İNCİ İzmir Enternasyonal Fuarı etkinlikleri çerçevesinde hayranları ile söyleşide buluşan ünlü oyuncu Tamer Karadağlı, "Şu anda televizyon ekranlarında dönen sekiz dizinin dördü ensest ilişkiler, dördü de tecavüz üzerine kurulu. Ama insanlar artık bu kadar krizin arasında komedi görmek istiyor" dedi.

Özel bir kanalda yayınlanan 'Çocuklar Duymasın' adlı dizide 'Taş Fırın Haluk' karakterini canlandıran Tamer Karadağlı ile 'Zero Erkek Tuna' rolünde oynayan Volkan Severcan, İzmir Sanat’ta düzenlenen söyleşide hayranları ile buluştu. İzmirli sevenlerinin sorularını cevaplayan Tamer Karadağlı, "Türkiye’de dizilerin işleyişi bir garip. Şu anda televizyon ekranlarında dönen sekiz dizinin dördü ensest ilişkiler, dördü de tecavüz üzerine kurulu. Ama insanlar artık bu kadar krizin arasında komedi görmek istiyor. Çocuklar Duymasın tarzı dizi filmler seyretmek daha mantıklı geliyor bana" diye konuştu. Gerçek hayatta kızı Zeyno’ya karşı 'tam bir ultra light' olduğunu da belirten Karadağlı, dizide zıt bir karakteri oynadığını söyledi.

Volkan Severcan ise tiyatro ve sinemanın asıl yerinin İstanbul olduğunu, İzmir’in de son yıllarda çok geliştiğini ve daha da ilerleyeceğini ifade etti.

Haberin Devamı