Gazete Vatan Logo
Magazin Tamer Karadağlı'dan haber var!

Tamer Karadağlı'dan haber var!

Bursa'nın İznik ilçesinde motosikletiyle kaza yapan oyuncu Tamer Karadağlı, sağ kolundan yaralandı. Karadağlı, özel hava ambulansıyla İstanbul'a götürüldü. Karadağlı'yı hastanede ziyaret eden Pınar Altuğ, "İki kolunda kırık var. Hayati tehlikesi yok" diye konuştu.

Bursa'nın İznik ilçesinde motosikletiyle kaza geçiren oyuncu Tamer Karadağlı yaralandı. Karadağlı, özel hava ambulansıyla İstanbul'a götürüldü. Oyuncu Pınar Altuğ, "İki kolunda kırık var" dedi.

Alınan bilgiye göre, Karadağlı, İstanbul'dan yaklaşık 30 motosikletli arkadaşıyla iş adamı Mert Nayir'i ziyaret etmek için İznik'e geldi.



Karadağlı, dönüş sırasında Müşküle köyü yakınlarında kaza yaptı. Sağ kolundan yaralanan Karadağlı için arkadaşları olay yerine özel hava ambulansı çağırdı.

Sağ kolu sarılı vaziyette ambulansa bindirilen Karadağlı, İstanbul'a özel bir hastaneye sevk edildi. Kaza yerini çeviren ve basın mensuplarının görüntü almasına izin vermeyen arkadaşları ise Karadağlı'nın motosikletini bir araca yükleyip İstanbul'a götürdü.



AMELİYATA ALINDI

Karadağlı, özel bir helikopterle Bakırköy Yeşilköy’de bulunan özel bir hastaneye getirildi. Hayati tehlikesinin olmadığı öğrenilen Tamer Karadağlı’nın ameliyata alındığı belirtildi. Karadağlı’nın oyuncu arkadaşları, olay duyar duymaz hastaneye akın etti. Ziyaretin ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan, "Çocuklar Duymasın" adlı dizinin oyuncusu Furkan Kızılay, "Sorun yapacak bir şey yok. Bir motor kazası ciddi bir durum. Ameliyat olacak. Konuştuk gayet iyi, morali de yerinde" dedi.

Haberin Devamı