Gazete Vatan Logo
Magazin Tamer'i fena işletti!

Tamer'i fena işletti!

Emel Müftüoğlu, Son Ağa dizisinin setinde rol arkadaşına öyle bir şaka yaptı ki...

Habertürk'te Saba Tümer'in programa konuk olan Tamer Karadağlı, Son Ağa dizisinde birlikte rol aldığı Emel Müftüoğlu'nun kendisine yaptığı şakadan bahsetti Müftüoğlu, canlı yayına telefonla bağlanırken, Karadağlı, onun şakasını yediğini itiraf etti.

Karadağlı, "Çok fena yedim ben... Ama yedirdi. İntikamımı hababam yedirerek alıyorum ben" derken, Müftüoğlu, yaptığı şakayı şöyle anlattı:

YOK BÖYLE BİR ŞAKA

"Tamer avluda çekim sırasında ışıklar falan yakılırken oturuyoruz. Tamer de Zerrin (Sümer) abla ile çok uğraşıyor. Zerrin, ottan, böcekten pek korkuyor. Tamer üşenmeden böcek resimleri çizip, o uyurken ayağına yapıştırıyor falan. Sürekli Zerrin ablayı işletiyor. Yine bir gün ona bir şaka yaptı. Zerrin abla da 'Aşk olsun Tamer, bilmem ne' diye bağırırken dedim ki, 'Zerrin abla çok fena intikamını alacağım senin' dedim.

ŞAKAYA ŞARKICI İZEL DE KATILDI

10 dakika sonra, İzel gelmişti Ürgüp'e bana ziyarete. İzel'e dedim ki, 'Şu telefonunu al konağın dışına çık, bir dergiden arıyormuş gibi yap ve de ki 'Son Ağa çok başarılı işte. Çok güzel bir dizi. Biz de sizi kapak yapmak istiyoruz, son ağa olarak... Ama İstanbul'a gelmeniz lazım yarın ve fotoğraflarınızın çekilmesi lazım'. Tamer her zamanki kibarlığıyla işte gelemeyeceğini Ürgüp'te çekimlerinin devam ettiğini anlatıyor. İzel de 'yok mümkün değil gelmeniz lazım' diye ısrar ediyor.

EMEL, HÜLYA GİBİ KONUŞMUŞ

Bende o arada Tamer'in yanından kalktım, dışarı çıktım. Sonra İzel, 'Bir dakika ben genel müdürümüze veriyorum' dedi. Ben aldım telefonu elime, 'Çok tebrik ederim Tamerciğim ben Hülya dedim. Tamer böyle yaptı: 'Hülyacığım merhaba nasılsın'. Teşekkür ederim Tamer falan, ne kadar güzel bir dizi. Seni kapak yapmak istiyoruz ama arkadaşlara kötü davranmışsın' dedim. 'Yoo hayır Hülyacağım, ben söyledim buradan ayrılmamız çok zor', bütün zerafetiyle anlatıyor bu.

EMEL SENİ MAHFEDECEĞİM

Ben burada telefon elimde konağın içine girdim. Aramızda böyle 20 metre bir mesafe var. 'Ama ayıp ya... 3-5 bölüm birinci oldunuz diye ne havalanıyorsunuz' diye biraz daha argo bir şekilde söyledim. Tamer'in suratı tekrar böyle şey oldu. Ama farkına varamıyor, halbuki burun mesafesindeyiz. Ben tekrar saydırdım, bir baktı böyle... 'Mahfoldun, seni mahfedeceğim' dedi. O günden beri bekliyorum."

Tamer Karadağlı, Emel'e benzer bir yanıt vereceğini ancak rol arkadaşının çok zeki olduğunu ve bunun için bir mesai harcaması gerektiğini ifade etti. (Televizyon Gazetesi)

Haberin Devamı