Gazete Vatan Logo

Talihsiz kaza!Düşmemek için tutunduğu korkuluk...

Beyoğlu’nda bir binada çalışan inşaat işçisi malzeme indirmek için çıktığı kamyonun üzerinde dengesini kaybedince düşmemek için tutunduğu korkuluk demiri işçinin koluna saplandı. Kolundaki korkulukla acı içinde çırpınan işçi, yaklaşık 1 saat ambulans bekledi.

Olay Piripaşa Mahallesi Çan Çan Sokak'ta üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre sokak üzerinde bulunan bir binada çalışan inşaat işçisi malzeme indirmek için çıktığı kamyonun üzerinde dengesini kaybedince düşmemek için tutunduğu korkuluk demiri işçinin bileğine saplandı. Olayı gören iş arkadaşları hemen talihsiz işçinin yardımına koştu. Talihsiz işçinin koluna korkuluk demirinin saplandığını gören arkadaşları hemen sağlık ekipleri, itfaiye ve polise haber verdi. Kısa sürede olay yerine itfaiye ekipleri ile polis ulaştı. İtfaiye ekipleri korkuluk demirini yerinden çıkartarak yaralı işçiyi sedyeye yatırdı. Talihsiz işçi kolunda korkuluk demiriyle acı içinde çırpınırken uzun süre sağlık ekiplerinin gelmesini bekledi.

Bu esnada yaralı işçinin arkadaşları ve mahalle sakinlerinin sinirleri gerildi. Ambulansın uzun süre gelmemesine tepki gösteren şahısları polis ve itfaiye ekipleri sakinleştirdi. Ambulansın uzun süre gelmemesi nedeniyle yaralı arkadaşlarını kendi imkanlarıyla hastaneye götürmek isteyen işçiler olay yerine bir minibüs getirdi. Ancak demir korkuluğun araca sığmaması ve yaralıya zarar vereceği düşüncesiyle işçiler, ambulansı beklenmeye devam etti. Yaralı işçi, yaklaşık 1 saatin ardından olay yerine gelen ambulansa alındı. Talihsiz işçi bileğine saplanan korkulukla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne sevk edildi. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Haberin Devamı