Gazete Vatan Logo

Tatlı Bela 18. bölümünde Shlok ile Astha karşı karşıya!

Sevilen Hint dizisi Talı Bela'nın 18. bölümü bu akşam yayınlanacak. Talı Bela'nın yeni bölümünde Shlok Astha'yı sevmediğini sadece intikam için evlendiğini açıklıyor. Şoke olan Astha evden ayrılmayı düşünse de tehdit ile karşılaşır. Tatlı Bela heyecanlı olaylarıyla bu akşam Kanal 7'de...

Tatlı Bela 18. bölümünde Shlok ile Astha karşı karşıya!

Tatlı Bela'da heyecanlı olaylar eksik olmuyor. Tatlı Bela'nın yeni bölümünde Shlok ile Astha büyük bir çıkmazın içine giriyor. Shlok'un kendisiyle sadece intikam için evlendiğini öğrenen Astha ne yapacak? İçinde bulunduğu durumdan kurtulabilecek mi? Tüm gelişmeleriyle Tatlı Bela bu akşam Kanal 7'de olacak.

TATLI BELA 18. BÖLÜM FRAGMANI

TATLI BELA 18. BÖLÜM ÖZETİ

Shlok gerçek yüzünü gösterir ve Astha’ya onunla intikam için evlendiğini söyler. Astha’nın dünyası başına yıkılır. Astha evi terk etmek üzereyken Shlok onu tehdir eder.

Shlok’un baştan beri oynadığı aşk oyunu sona erer ve aslında ona aşık olmadığını intikam için evlendiğini Astha’ya açıklar. Astha duydukları karşısında büyük bir şoka girer. Shlok Astha’ya hayatı zindan edeceğini söyler. Astha ise tüm yaşadıklarını düşünerek olanlara anlam veremez. Shlok babasının gururunu yerle bir eden Astha’dan intikamını almıştır. Artık Agnihotri ailesinde kendisini savunan biri olmayacağını söyleyen Shlok bundan büyük bir keyif alır. Astha evi terk etmeden önce Shlok onu durdurur ve giderse babasıyla ilgili evrakları polise vermekle tehdit eder.

Haberin Devamı