Finale yakıştı

Hani bir çığırtgan müşteri toplamak için kapıya dikilip bağırsaydı, galiba şöyle söylerdi: "Gel kardeşim, gel... Futbola doymak istiyorsan gel... Nefis kombinasyonlar görmek istiyorsan göreceksin, mücadelenin alâsını seyredeceksin... Goller olacak, direkten kıvılcım çıkartacak sutlar atılacak..."

Haberin Devamı

Hani bir çığırtgan müşteri toplamak için kapıya dikilip bağırsaydı, galiba şöyle söylerdi: "Gel kardeşim, gel... Futbola doymak istiyorsan gel... Nefis kombinasyonlar görmek istiyorsan göreceksin, mücadelenin alâsını seyredeceksin... Goller olacak, direkten kıvılcım çıkartacak sutlar atılacak..." Maçtan sonra seyredenler de 'çıgırtgan haklıymış' diyeceklerdi. Gerçekten de 1. Lig kalitesinde müthiş mücadele sonucunda Sakaryaspor kendisini Turkcell Süper Ligi'ne atan son takım oldu. Aslında iki takım da Süper Lig'e yabancı değillerdi. Altay da, Sakaryaspor da ne zamandır çektikleri hasreti sona erdirmek istiyor... Sahanın her metrekaresinde canlan burunlarında çarpışıyor, kazanmak için herşeyi yapıyorlardı.

Tribünleri paylaşan Sakaryalılar da,
Ataylılar da hop oturup hop kalkarken, tarafsızlar da seyrettikleri mücadeleden ve oyundan zevk alıyorlardı.

Sakaryaspor, tecrübeli Deniz'in ustaca yönlendirdiği atakları özellikle şeytan gibi nereden çıkacağı belli olmayan M'Bayo ile kovalıyorlardı. Taner ve Bülent Bölükbaşı da Altay savunmasının içini dışına çıkarıyorlardı. İlk yarıda Sakarya adına atılan 2 golün ilkinde M'Bayo'nun, 2.'sinde ise Serdal'm imzaları varken, Fazlı'nın Altay adına attığı gol öncesi Mehmet'in çok uzaktan çıkardığı topun 90'da patlaması inanılmaz güzellikteydi. Mağlup duruma düşen Altay devamlı bindirirken, Sakarya'nın ani kontraatakları Taner'in 2 nefis golüyle noktalanınca sonuç ortaya çıktı. Artık tribünde Sakaryalıların marşları vardı. Hoşgeldin Sakarya...

DİĞER YENİ YAZILAR