Gazete Vatan Logo

Tahir Çelik kimdir? Çelikler Holding sahibi Tahir Çelik nerelidir, kaç yaşındadır? (Tahir Çelik Elazığ için 500 bin TL bağışladı)

Elâzığ'daki deprem sonrası düzenlenen yardım programına katılan ünlü iş insanı Tahir Çelik, deprem bölgesine 500 bin TL yardımda bulunarak, kampanyaya destek verdi. Tahir Çelik’in Elâzığ depremine destek vermesi, hakkında yapılan araştırmaları arttırdı. Peki, Tahir Çelik kimdir? Tahir Çelik nerelidir, kaç yaşındadır?

Tahir Çelik kimdir? Çelikler Holding sahibi Tahir Çelik nerelidir, kaç yaşındadır? (Tahir Çelik Elazığ için 500 bin TL bağışladı)

Elâzığ merkezli 6,8'lik deprem ile sallanan Elâzığ ve Malatya'da depremzedeler için düzenlenen televizyon programına katılan Çelikler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Çelik, bölgedeki depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılanması için 500 bin TL yardımda bulundu. Telefon bağlantısı ile canlı yayına katılan Çelik, "Bende Elazığlıyım, dünde ben deprem bölgesindeydim. Yapmış olduğunuz programdan dolayı sizleri tebrik ediyorum. Bir Elazığlı olarak Çelikler Holding adına bende 500 bin TL yardımda bulunmak istiyorum" dedi. Peki, Tahir Çelik kimdir? Tahir Çelik nerelidir, kaç yaşındadır?

TAHİR ÇELİK KİMDİR?

Tahir Çelik Elazığlıdır. Doğum tarihi ile ilgili bilgi edinemediğimiz Tahir Çelik, bir röportajda kendisini şu sözlerle anlatmıştı:

‘’İnsanın kendisini anlatmasını ne derece doğru bilmiyorum ama kendimi tarif etmeye çalışayım. İşkolik diyeceğiniz insanlardan birisiyimdir. Çalışmayı çok seviyorum. Türk ekonomisinde önemli bir markanın Çelikler Holding’in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığını yapıyorum. Türkiye’nin en köklü kuruluşlarından birisi olan Çelikler Holding’i günümüzün rekabet ortamına hazırlıyoruz. Bu yönde sıkı bir ARGE çalışmamız var. Yurt içi ve yurt dışı devam eden projelerimizle yoğun bir şekilde uğraşıyoruz. Çelikler Holding’i daha ileriye götürmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bunlar benim iş yaşamımın kısa özeti. Tahir Çelik’in ikinci yarısını ise TÜGİAD oluşuyor. Günümün önemli bir kısmını TÜGİAD’ın çalışmalarına ayırıyorum. Başkanımız Sefa ÇOL ve diğer yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla hep TÜGİAD Ankara’nın başarı çıtasını yükseltmeye çalıştık. Bu dönem çok aktif bir TÜGİAD Ankara vardı. Bunda tüm yönetim olarak hepimizin katkısı bulunmaktadır.’’

Haberin Devamı

ÇELİKLER HOLDİNG NE ZAMAN KURULDU?

Çelikler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çelik tarafından 1958 yılında temeli atılmış olan Çelikler Taahhüt, şu anda diğer grup firmalarımızla birlikte Çelikler Yatırım Holding A.Ş. bünyesinde faaliyetlerine devam etmektedir. İnşaat-Taahhüt, Enerji, Madencilik, Turizm ve Hazır Beton gibi sektörlerde faaliyet gösteren Çelikler Holding, inşaat sektöründe; Otoyol, Köprü, Demiryolu, Bina, Konut, Kanalizasyon, Yağmursuyu, İçmesuyu, Atıksu, Dere Islahı, Gölet, Dekapaj, Hazır Beton, Madencilik sektöründe; Kömür ve mermer üretimi, Turizm sektöründe; Otel İşletmeciliği, Enerji sektöründe; Termik, Jeotermal ve Hidroelektrik Santrallerinden elektrik üretimi yapmaktadır.

Haberin Devamı