Gazete Vatan Logo
Magazin Taha Özer: Köylü kızıyla evleneceğim

Taha Özer: Köylü kızıyla evleneceğim

'Yerli Dan Bilzerian' olarak şöhreti yakalayan ve sosyal medyada 1 milyonun üzerinde takipçisi olan Taha Özer, "Köyden bir kızla evlenirsem daha huzurlu hissedeceğim" dedi.

Taha Özer: Köylü kızıyla evleneceğim

Instagram'da 1 milyon takipçisi olan ve 'Yerli playboy' olarak hayatımıza giren Taha Özer, Posta gazetesinden Oya Çınar'a verdiği röportajda özel hayatına ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Evlenip yuva kurmak istediğini belirten Özer, etrafındaki kızlarla ciddi bir ilişki düşünmediğini belirterek, "Ailemin onayladığı bir kızla evlenmek istiyorum. Köyden bir kızla evlenirsem daha huzurlu hissedeceğim. O yüzden köyden kız alacağım" dedi.

İşte Taha Özer ile yapılan o röportajdan bir kesit;

Peki ülkenin çoğunun asgari ücretle geçindiğinin bilincinde misiniz?

Tabii ki. Ekonomik olarak en dipte arkadaşım da var, en üst düzeyde de. Ne yapabilirim ki bu konuda? Sosyal medyadan, "Vururuz, öldürürüz" yazıyorlar. En popüler gece kulüplerinde çıkıyorum, yer bildirimi yapıyorum. Altı saat orada kalıyorum. Kimseden çıt yok.

Yardım ettiğiniz insanlar var mı?

Olmaz olur mu! Samimiyetine inandığım insanlara yardım ediyorum.

Bu kadar varlık içinde yokluğunu çektiğiniz bir şey var mı?

Ailem konusunda kendimi yalnız hissediyorum. Ama kabahat bende. Ben uzak duruyorum. İmajımdan dolayı onların zarar görmesini istemiyorum.

Haberin Devamı

En büyük arzunuz ne?

Bir oğlumun olması. Düzgün bir eşimin ve iyi bir aile yaşantımın olması. Hayatımı farklı konumlandırırım o zaman.

"KÖYDEN KIZ ALACAĞIM"

Profilinizdeki kızların hepsi arkadaşınız mı?

Aralarında yakınlaştıklarım, flörtleştiklerim oluyor. Ama ciddi bir ilişkiyi babaannemden bekliyorum.

Bu da ne demek?

Ailemin onayladığı bir kızla evlenmek istiyorum. Köyden bir kızla evlenirsem daha huzurlu hissedeceğim. O yüzden köyden kız alacağım.

Etrafınızdaki kadınlara güveniniz mi sarsıldı?

Kimse beni aldatmadı. Ben de kimseyi aldatmadım. Yaşananları gördüğümden temkinliyim.

Sevgiliniz olsa onun da tangalı fotoğraflarını paylaşır mısınız?

Sevgilimle böyle bir konuya girmem. Onun değil tangalı, normal fotoğrafını bile paylaşmam. Onun tanınmasını, takip edilmesini istemem.

Kendi sevgilinize yapmayacağınız şeyi diğer kız arkadaşlarınıza niye yapıyorsunuz?

Onlar benim özelim değil. Ben de onların özeli değilim. Birlikte iyi zaman geçiriyoruz sadece.

Haberin Devamı

Onları küçük düşürmüyor musunuz böyle yaparak?

Neden küçük düşsünler ki! Kendileri istiyorlar. Özellikle rica ediyorlar, "Lütfen beni etiketler misin?" diye.

Bir kadına yapacağınız en büyük jest ne olur?

Bana maddi beklentilerle gelmesinler. Bu beni çok itiyor. Hayatta kendimi kullandırmam. Hep yedirecekmiş gibi yapar sonunda ben yerim. "Aa bak Taha şuna bir hediye aldı" diye bir şey duyuyorsan, bil ki altında bir şey vardır. Birine 5 bin liralık bir şey yapıyorsam ondan 50 bin liralık bir şey alırım mutlaka. Kısaca kaz gelmeyecek yere tavuğumu vermem.

İki yıl önce birlikte olduğunuz kadın sayısını 400 olarak açıklamışsınız. Bugün rakam nedir?

Çentik atmayı bıraktım. 400'den sonra saymayı bıraktım. Hahaha!

Biseksüel olduğunuz söyleniyor...

Cinsel tercihim tamamen kadınlara yönelik. Kızlarla zaman geçirmeyi, alışveriş yapmayı, güzel arabalara binmeyi seviyorum. İnsanların bunu eleştirmesine de kulak asmıyorum. Bu benim hayatım.

Haberin Devamı

İstediğiniz gibi yaşarsınız tabii ama bu denli teşhir etme çabası neden?

Bu biraz Nusret olayı gibi. Bir şey yaparsınız ve o tutulunca buna devam etme ihtiyacı hissedersiniz ya... Nusret bir video çekti, 1 milyon izlendi. Bir daha çekti 3 milyon izlendi. Katlanarak arttı. Benim de etrafımda hep kızlar oluyordu. Paylaşmaya başlayınca olay oldu. Ben de devam ettim.

Kadının geçmişi neden önemli?

Herkesle geçmişi olan kadınla evlenmem. Çok kıskanç bir adamdım. Yaşadığım hayat beni rahat biri yaptı. Artık özüme döndüm, şimdi yine kıskancım. Bugün aşık olsam, aşık olduğum kadına hayatı dar ederim. Kendi başına arkadaşlarıyla tatile gidemez.

Tabii ki. Fotoğrafların hepsini silerim. O görüntülerin içinde yer almam asla.

Sizin hayatınız da değişecek mi?

Tabii ki. Fotoğrafların hepsini silerim. O görüntülerin içinde yer almam asla.

Misal karnım acıkıyor, "Hadi dışarıdan yemek söyleyelim" diyorlar. Bulaşık makinesine bardak yerleştirmeyi bile bilmiyorlar. En kısa mesafeye taksiyle gitmek istiyorlar. Peyniri uzatırken parmakları peynire giriyor. Yatağı toplamayı bilmiyorlar. Susamışsın, suyunu kendin alıyorsun. Bunların hepsi berbat şeyler.

Haberin Devamı

Bir kadında en tahammül edemediğiniz şey ne?

Misal karnım acıkıyor, "Hadi dışarıdan yemek söyleyelim" diyorlar. Bulaşık makinesine bardak yerleştirmeyi bile bilmiyorlar. En kısa mesafeye taksiyle gitmek istiyorlar. Peyniri uzatırken parmakları peynire giriyor. Yatağı toplamayı bilmiyorlar. Susamışsın, suyunu kendin alıyorsun. Bunların hepsi berbat şeyler.