Gazete Vatan Logo
Sponsorlu

Tac Mahal Prestij'de benzersiz ödeme kolaylıkları

İstanbul'un yeni prestiji Tac Mahal Prestij'den konut sahibi olmak hayal değil

Tac Mahal Prestij'de benzersiz ödeme kolaylıkları

Uluhan Grup, sağladığı avantajlarla İstanbul'un eşsiz yaşam merkezi Tac Mahal'den konut sahibi olmayı kolaylaştırıyor. Kredisiz, kefilsiz, vade farksız ve kefilsiz, 50 aya kadar vade ve esnek ödeme planı sunan Uluhan Grup, Tac Mahal Prestij'den ayda sadece 850 TL taksitle konut sahibi olma imkanı sağlıyor.

Uluhan Grup, proje tasarımından malzeme seçimine, yapı detaylarından kalifiye işçiliğe kadar her ayrıntısını titizlikle planladığı yeni projesi Tac Mahal Prestij'de, teknolojinin tüm imkanlarını kullanarak prestijli bir yaşam ve iş merkezine imza atıyor.

Tac Mahal'de yer almak isteyenlere en uygun ödeme koşullarını da sunan Uluhan Grup, geçmiş projelerinde olduğu gibi en özel ödeme seçenekleriyle ev sahibi olmak isteyen kesimlere ve yatırımcılara büyük kolaylık sağlıyor. Ödemeler kredisiz, faizsiz, vade farksız ve kefilsiz, 50 aya kadar vadeyle ve esnek ödeme şartları doğrultusunda müşterilerin isteğine göre şekillendiriliyor.

Detaylı bilgi için tıklayın!



İstanbul içinde bir prestij şehri

Tac Mahal Prestij'de dört dörtlük konfora sahip bir residence, ulusal ve uluslararası markaların boy göstereceği yenilikçi bir çarşı ve modern yaşamın tüm ihtiyaçlarını karşılayan sosyal tesisler bulunuyor.

Uluhan Grup, Tac Mahal Prestij'de her türlü sosyal imkana yer vererek yaşam merkezi sakinlerine ayrıcalıklı ve seçkin bir dünyanın kapılarını açıyor. Profesyonel site yönetimi, 7/24 saat özel güvenlik, kapalı yüzme havuzu, açık ve kapalı otopark, çocuk kreşi, fitness, spa, deniz manzaralı seyir terasları, restoranlar, kafeler, tiyatro ve sinema salonları, her yaşa uygun oyun alanları Tac Mahal Prestij'in sunduğu imkanlar arasında yer alıyor.



Bir hizmet şehri

Hizmet çeşitliliğinde ise Tac Mahal Prestij sınır tanımıyor. Tac Mahal Prestij'in concierge hizmetleri arasında Business Center, kuru temizleme, ev temizleme, 24 saat kreş ve çocuk bakımı, VIP transfer ve Limuzin servis, toplantı salonları, hatırlatma servisi, alışveriş danışmanı, seyahat danışmanı, terzi ve tadilat, oda servisi, araç kiralama, araç yıkama servisi, dekorasyon hizmeti, tercüman, vestiyer, ofis temizliği, sekreter, araç vale parking, ev ve ofis dizayn hizmeti, çiçekçi, fatura işlemleri, vestiyer ve emanet, teknik servis gibi birçok hizmet yer alıyor.

Detaylı bilgi için tıklayın!

İstanbul'un yenilikçi çarşısı

Yenilikçi bir konseptle tasarlanan Tac Mahal Çarşı'da birçok ayrıcalık yer alıyor. Uluhan Grup'un yürüttüğü ön çalışma sayesinde tüm sektörler önceden belirleniyor, bu sayede tüm işyerlerine iş garantisi temin ediliyor. Tac Mahal Çarşı'da sinema ve tiyatro salonları, drama okulu, tam donanımlı spor merkezi, sergi alanları, fitness center (hamam, sauna, SPA ve kapalı havuz) ve çocukların mutlu zamanlar geçirebilecekleri bir kreş de yer alıyor. Bununla birlikte, her saat başı 10 ayrı merkezden Tac Mahal Çarşı'ya hareket eden servisler, çarşıya kolay ulaşım sağlıyor ve düzenli müşteri hareketliliği yaratıyor. Ayrıca Uluhan Grup, çarşı mağazaları için haftalık, aylık, döemsel ya da yıllık kiralama imkanı sunarak Tac Mahal Çarşı'da iş yapmak isteyenlere büyük kolaylık da sağlıyor.



Sağlam ve güvenli bir şehir

Tac Mahal, First Quality Control FQC tarafından akredite edilen ISO 9001 Kalite Güvence Sistemi ile inşa ediliyor. Proje kapsamında deprem güvenliği en üst düzeyde sağlanıyor, zemin etüdleri eksiksiz gerçekleştiriliyor. Uluhan Grup'un daha önceki projeleri Acunkent ve Babil Kuleleri'nde olduğu gibi prestij projesi Tac Mahal'in profesyonel site yönetimi de Garanti Koza kuruluşu Koza Yönetim A.Ş. tarafından üstleniliyor.

Kısaca Uluhan Grup - Uluhan Grup, Esenyurt'un çehresini değiştirecek iki büyük yaşam ve iş merkezi inşa ediyor. Acunkent ve Uluhan Babil Kuleleri'ne aynı anda imza atan Uluhan Grup, ev sahibi olmak isteyen ailelere sunduğu geniş sosyal imkanlar ve kredisiz, kefilsiz, vade farksız, faizsiz uygun ödeme planıyla büyük kolaylıklar sağlıyor. İki büyük kentsel dönüşüm projesiyle sosyal yaşamı yeniden tasarlayan Uluhan Grup, Esenyurt'un çıtasını çok daha yüksek bir konuma taşımayı hedefliyor. Dört dörtlük yaşam merkezlerini hayata geçiren Uluhan Grup'un ISO 9001 Kalite Güvence Sistemi ile inşa edilen Acunkent ve Babil Kuleleri'nin bina yönetim sistemleri ise inşaat sektörünün köklü kuruluşu Koza Yönetim A.Ş. tarafından gerçekleştirilecek.

Detaylı bilgi için tıklayın!

Haberin Devamı