Gazete Vatan Logo

Susan Miller uyardı

Dünyanın en ünlü astrologu: Dikkat: 2011’de Jüpiter, Uranüs ve Neptün burç değiştiriyor!...

Bu yıl 3 gezegen işaretlerini değiştiriyor. Bu, gezegenlerin ve yıldızların yer değiştirirken hayatlarımızda yarattığı etkiyi açıklayan Astroloji bilimi açısından çok önemli... Jüpiter, Uranüs ve Neptün’ün aynı yılda değişmesi hayatımızda büyük değişiklikler yaratacak...

Astroloji, gezegenlerin ve yıldızların yer değiştirirken hayatlarımızda yarattığı etkiyi açıklayan çok eski bir bilim dalıdır. 2008 yılında gezegenler yeni dünya düzeni kurmak için çarpışmaya başladılar. Hayatımızda belki de fark etmediğimiz, algıladığımız birçok değişimin nedeni buydu. Senenin başında para sisteminin değişeceğini söylemiştim. Ama ABD’de bankaların batmasıyla sonuçlanan büyük bir mali kriz yaşanacağı asla aklıma gelmezdi. Hala bu krizden çıkmak için uğraşıyoruz.



Bu sene 3 değişik gezegen işaretlerini değiştiriyor. Bu gezegenlerin yavaş hareket ettiğini düşünürsek, üçünün birden aynı yıl içinde değişmesi büyük bir haber.

Jüpiter: Jüpiter 2011’de üç burcu etkileyecek. Önce balığı, sonra koçu, sonra da boğayı... Jüpiter bize hediyeleri ve şansı sunan, bizi şımartan, fırsatları ayağımıza getiren gezegendir. Bize vizyon kazandırır, umut verir, özgüvenimizi geliştirir, büyük düşünmemizi sağlar.

Jüpiter, güneş dışındaki, güneş sistemindeki tüm gezegenlerin toplamından daha büyüktür. Bu yüzden etkisi çok büyüktür. Yani 2011 balık, koç ve boğa için harika bir yıl olacak. Her zamankinden daha çok çalışacaklar ama karşılığını alacaklar. Ayrıca daha çok seyahat edecekler. Jüpiterin güneşin etrafında dönmesi 12 yıl sürer. Bu yüzden ancak oniki yılda bir tüm burçlar Jüpiterin nimetlerinden yararlanır.

Uranüs: 2011’de balığa “güle güle” deyip, koça geçecek. Uranüs sürprizlerin, kaosun, isyanın, bağımsızlığın gezegenidir. Uranüsün hükmettiği burçlarda şimşekler çakar, hayatlarında umulmadık, olağan dışı şeyler olur. Koç burcunda olanları, 2011’de böyle bir yıl bekliyor. Geleneksel ve tutucu şeyler hayatlarından çıkacak, yerine heyecan gelecek. Özellikle iş hayatlarında ani değişiklikler olabilir, hiç umulmadık zamanlarda radikal kararlar alabilirler. Bu kararlar hızlı alınsa da duygusal olmayacaktır, düşünülerek verilmiş mantıklı kararlar olacaktır. Çünkü Uranüs aynı zamanda entellektüelliği simgeler. Uranüsün güneşin etrafında dönmesi 84 yıl sürer. Koçun üzerindeki bu etki 7 yıl boyunca devam edecek.

Neptün: Neptün iki taraflı bir gezegendir. Bir tarafı yaratıcılık ve hayal gücünü beslerken, diğer tarafı sisli pusludur, fantezilere açıktır. Genel olarak tutkunun gezegenidir, sınır tanımaz. Bizden daha iyi şeyler veya daha büyük aşklar için fedakarlık yapmamızı bekler. 1998’den beri burç değiştirmemişti. 2011 yazında dört ay boyunca balığı etkileyecek, sonra kovaya geçecek ve 12-14 yıl boyunca bu burçların üstünde kalacak. Bu balıkların ve kovaların ilişkilerinin değişeceği ve daha fazla aşk yaşacakları anlamına geliyor. Ama uzaktan değil. Dokunarak, konuşarak, yüzyüze bakarak yoğun ve tutkulu bir aşk yaşayacaklar. Kova çok cool bir burçtur. Çok sosyaldirler, çok güzeldirler, ışıl ışıldırlar ama gerçek anlamda onlarla yakınlaşmak çok zordur. Mesela Jennifer Aniston, Oprah Winfrey, Paris Hilton... Kovaların karşısına sonunda yelkenleri suya indirebilecekleri bir ilişki çıkacak.

Neptün’ün bir olumsuz etkisi vardır ki, o da bazen kendimizi kandırmamızı ya da kandırılmamızı, yanlış anlamamızı veya yanlış anlaşılmamızı sağlar. Bu açıdan balıklar ve kovalar dikkatli olmalı. Neptün’ün güneş etrafında dönmesi 146 yıl sürer.

Pluto: Pluto ile ilgili fazla bir deneyimimiz yok. Çünkü güneşin etrafında dönmesi tam 248 yıl sürer. Pluto değişimin, yeniden doğuşun habercisidir. Hükmettiği her burcu güçlendirir, kuvvetlendirir. 2011’de Oğlak’a geçiyor ve bu parayla ilgili ilişkilerin değişeceği anlamına geliyor. Geçen sefer Oğlak’a geçtiğinde Amerikan devrimi olmuş, ülkemizi ayağa kaldırmak için yeni para akışı sağlanmıştı. Pluto bir binanın temelini oluşturur. Eğer temelde bir çatlak varsa ve tamir etmezsek, bina çöker. Yani temel bir sorununuz varsa, Pluto 2011’de size bunu hissettirecektir. Unutmak istediğiniz, bilinç altına attığınız sıkıntılarınız ya da sırlarınız su yüzüne çıkacaktır. Oğlaklar bu açıdan dikkatli olmalı.

Merküri: İletişim gezegenidir, bilgiye, algıya, dile, yazıya, konuşmaya, araştırmaya hükmeder. Elektronik iletişim, ulaşım, yazılım ve donanım, teknolojiye katkıda bulunur. 2010 Aralık’tan başlayarak Merküri geri çekiliyor. Bu bilginin yanlış insanların eline geçeceği anlamına geliyor. İletişimle ilgili sorunlar yaşayacağız. Mesela özel bir e-postayı yanlış kişiye yollayacağız, önemli bir belgeyi fotokopi makinesinde unutacağız. Wikileaks bunun en önemli örneği... Bilgi yanlış insanların eline geçti ve biz Amerikalılar bu konuda çok büyük üzüntü duyuyoruz. Merküri İkizler ve Başak’a hükmeder. Bu iki burç 2011 boyunca yazılı ve sözlü iletişimlerine çok dikkat etmeli.

Ağızlarından çıkacak kelimeleri iki kere düşünüp öyle söylemeli. Güneşin etrafında dönmesi bir yıl sürer. O nedenle çok pratik, hızlı, esnek bir gezegendir.



PLUTO, URANÜS VE NEPTÜN’ÜN TAKIM ÇALIŞMASI İNTERNETİ
HAYATIMIZA SOKTU


Bazen gezegenler takım halinde çalışır. 1995 yılından itibaren Pluto, Uranüs ve Neptün takım çalışması yaparak interneti hayatımıza soktu ve insanların hayatında büyük bir değişiklik yarattı. Şimdi bu görevi tamamladılar. İnterneti sevdik ama aşk hayatımızda problemler yaratmaya başladı.

Farketmişsinizdir ki tüm dünyada güzel kadınlar, gerçek aşkı bulmakta zorlanmaktadır. Sevgilileriyle daha ziyade mesajla, telefonla bir ilişki kurmaktadırlar. Bilirsiniz sevgilinizi her gün görmediğiniz zaman ilişkiniz daha romantiktir. Ama bu beni endişelendiriyor.

Birçok kadın internet sitelerinde sevgili bulmaya çalışıyor. Ama MSNBC’nin araştırması, o sitelere üye olan erkeklerin yüzde 40’ının evli olduğunu gösteriyor.

Geçenlerde okuduğum bir makalede tanışma sitelerinde insanların büyük bir hayal kırıklığı yaşadığını söylüyordu. Hatta bu sitelerden birinin kodlarını yazan kişi yönetime “Yazılımı tekrar yaparsak belki, insanlar daha az hayalkırıklığına uğrar” demiş. Ama yönetim pahalı olduğu gerekçesiyle bunu reddetmiş. Bu nedenle yazılımcı istifa etmiş.

Neptün’ün etkisi bunu tamamen değiştiriyor. 2011’de şefkatin, dokunmanın, yüzyüze iletişimin olduğu aşklar yaşayacağız. Bu anlamda toplumsal bir kayma olacak ve bu 14 yıl sürecek.

Bizim memlekette astroloji bilimine gönlünü kaptırmış
ne çok insan varmış


Susan Miller görünmeyen bir kitaptan okurmuşcasına, gezegenlerin burçlar üzerinde etkisini anlatıyor. Davetliler merakla soruyor: “Şu tarihte seyahatim var gitmeli miyim?” “Erkek arkadaşımla evlenmek için hangi günü seçmeliyim?” Bu soruları soran kişilere yöneliyorum. “Gerçekten bu tarihlere dikkat ediyor musunuz?” “Evet” diyor her biri. “Ediyoruz. Bazen seyahat tarihlerimizi değiştiriyoruz, bazen önemli iş toplantılarımızın saatini...”

Susan Miller sayesinde öğrendim ki, bizim memlekette astroloji bilimine gönlünü kaptırmış çok insan var.
Dün Miller’ın yaşam öyküsüyle başlayan röportaj bugün 2011’de hangi gezegenlerin, hangi burçları etkileyeceği ile devam ediyor. Buyrun okuyalım...

YARIN: Tüm burçların 2011 falı... Hangi burç arkadaş ilişkilerine dikkat etmeli, hangisi iş, hangisi para, hangisi aşk...

Haberin Devamı