Gazete Vatan Logo
Sponsorlu

Suryapı TEM Projesi Satış Ofisi Açıldı

Suryapı’nın Maslak’a 5 Dakika Mesafedeki TEM Projesi lansman öncesi % 10 indirim, % 50 Peşin 48 Ay Vade Farksız Ödeme Fırsatı ve Herkesten Önce Evinizi Seçme Ayrıcalığıyla Satışta!

Suryapı’nın yeni projesi son yıllarda konut yatırımlarının yoğunlaştığı, başta Maslak bölgesi olmak üzere İstanbul'un birçok ticari merkezine kolay ulaşımı ile dikkat çekiyor. TEM otoyolu Gaziosmanpaşa kavşağından giriş yapılarak proje lokasyonuna ulaşım sağlanıyor.

Proje ayrıca bölgenin oksijen kaynağı olan 120 dönümlükdev şehir parkının hemen yanı başında, şehir parkının manzarasına hâkim şekilde tasarlandı. Tem otoyolu ile merkezlere ulaşım kolaylığıyla dikkat çeken proje lokasyonu Hasdal Kavşağına 7 km, Türk Telekom Arena’ya 13 km ve Maslak’a sadece 14 kilometre mesafede. Ayrıca yapımı devam eden 250 yataklı Gaziosmanpaşa Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesine çok yakın bir konumda bulunuyor. İhale aşamasındaki Kabataş – Beşiktaş – Mecidiyeköy – Mahmutbey Metro hattına sadece 1.5 km mesafede yer alan projeden Atatürk Havalimanı’na da metro ile ulaşım imkanı olacak.

Proje 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tipinde tamamı 239 daireden oluşuyor. Lansman öncesi %10 indirim, % 50 peşin 48 ay vade farksız ödeme ve tamamı peşin ödemelerde % 10 + % 5 indirim fırsatı ile herkesten önce evinizi seçmek için acele edin!

Haberin Devamı

Detaylı bilgi için: 444 5 787 / www.suryapi.com.tr/temprojesi

TEM Projesi Satış Ofisi:

Yunus Emre Mahallesi 1626 Sokak Sultangazi / İstanbul

TEM - Maslak yönünden geliş:

Gaziosmanpaşa- Alibeyköy sapağından girin ve yolu sağa doğru takip edin. Gaziosmanpaşa Belediyesi önündeki göbekten yukarı doğru devam edin ve ikinci sola dönün. Tabelalarımız sizi satış ofisimize getirecektir.

Atatürk Havalimanı - Mahmutbey yönünden geliş:

Gaziosmanpaşa- Alibeyköy sapağından girin ve ikinci sağda bulunan Çevreyolu- Sultangazi sapağından sağa dönün. 500m ilerleyip kavşaktan sola dönün.Tabelalarımız sizi satış ofisimize getirecektir.