Gazete Vatan Logo

Suryapı Seranit Porselen'i Seçti

Suryapı, Serra Seramik ve Seranit Porselen’i tercih etti

Seranit Yapı Grubu markaları olan Seranit Porselen ve Serra Seramik ürünleri markalı konut projelerinin ilk tercihi olmaya devam ediyor. Şirket en son Suryapı’nın inşaatı devam eden 3 projesi için toplam 65 bin metrekarelik satış gerçekleştirdi.
Suryapı ikisi konut, biri AVM olmak üzere 3 projesinde Seranit Porselen ve Serra Seramik ürünlerini tercih etti. İstanbul Anadolu Yakası’nın önemli bölgelerinden Bahçelievler’de konumlanan Corridor projesinde Serra Seramik, Çekmeköy’de inşa edilen Metrogarden AVM ve Çamlıca’da yükselen Exen Kule’de ise Seranit Porselen duvar ve yer karoları kullanılacak.
Gerçekleştirilen satış hakkında konuşan Seranit Yapı Grubu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ece Ceylan Baba; “Seranit ve Serra’nın tasarım ve kalitesiyle fark yaratan ürünleri, projelere kattıkları değerle önemli projeler tarafından sıkça tercih ediliyor. Son olarak, inşaat ve gayrimenkul sektörünün en büyük şirketlerinden biri olan Suryapı’nın, Exen İstanbul, Corridor ve Mertrogarden AVM projeleri için toplam 65 bin metrekarelik satış gerçekleştirdik. Seranit Yapı Grubu olarak, Suryapı’nın 3 önemli projesinde birden Seranit ve Serra ürünlerini tercih etmesinin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Haberin Devamı