Gazete Vatan Logo

Survivor Volkan Çetinkaya kimdir?

Her dönemi ekran başındakiler tarafından heyecan ile beklenen Survivor programı yeni dönemine bir süre önce başladı. Nefes kesen yarışmaları ile izleyicilerin gönüllerinde taht kuran Survivor her döneminde olduğu gibi yine karşımıza ünlüler ve gönüller isminin verildiği iki takımın kıyasıya mücadelesine tanıklık etmekte. Haberimiz sayesinde gönüllüler takımında yer alan Volkan Çetinkaya'yı daha yakından tanıyacaksınız!

Survivor Volkan Çetinkaya kimdir?

25 Şubat 1985 doğumlu olan Volkan Çetinkaya aynı zamanda iki çocuk babasıdır. Ankara doğumlu olan Volkan Çetinkaya 1.85 m boyunda ve 84 kilogram ağırlığında yarışmaya başlamıştır. Beden eğitimi öğretmeni olan Volkan Çetinkaya aynı zamanda eski Türk Silahlı Kuvvetleri personeli olarak karşımıza çıkmaktadır.

Survivor Volkan Çetinkaya Kimdir? Tıkla Öğren!


Türk Silahlı Kuvvetleri Ordu Milli Takım sporcusu kimliği de olan yarışmacı yüzme ve atletizm antrenörlüğü de yapmaktadır. Survivor yarışmasında girmiş olduğu mücadeleler sonucu kendisine '' Goril '' benzetmesi yapan Volkan Çetinkaya başka bir Survivor yarışmacısı olan Serhat Akın ile girmiş olduğu tartışma sonucunda bu benzetmenin nereden geldiğini açıklamıştır. Goril lakabının ona Türk Silahlı Kuvvetleri çatısı altında görev yaparken 7 yıl boyunca gece gündüz nöbet tutması sonucunda kendisine verildiğini belirtmiştir. Türk Silahlı Kuvvetleri çatısı altındaki görevinden açıkça bahsetmeyen Volkan Çetinkaya eşi ve ailesi ile ilgili herhangi bir bilgiye ulaşılmaması adına sosyal medya hesaplarında hassasiyetli davranmaktadır.

Volkan Çetinkaya Survivor yarışmasının zorlu şartlarında gönüllüler takımı ile birlikte yarıştığı 18 oyunda toplam 8 galibiyete imzasını atmış durumda. Yarışma boyunca girmiş olduğu 18 mücadele içerisinde ise 10 mağlubiyet ile karşımıza çıkmakta. Survivor erkek yarışmacıları arasında değerlendirildiğinde topladığı 15 puan ile puan trablosunun 4'üncü sırasında yer almaktadır. Güçlü fiziği ve hırsı ile dikkat çeken Volkan Çetinkaya'nın Survivor perfomansı yarışma sonuna kadar merak edileceğe benziyor.

Haberin Devamı