Gazete Vatan Logo

Survivor Tuğçe Melis Demir Kimdir?

Televizyonun sevilen programlarından biri olan Survivor 2017 yarışmasının Gönüllüler ekibinde yer alan Tuğçe Melis Demir, yarışma içerisinde gösterdiği performans ve ada hayatıyla birlikte birçok izleyenin ilgisini çekmeyi başardı. Tuğçe Melis’in Survivor hayatına katılmadan önce neler yaptığı, gerçek hayatında kim olduğu, yaşı ve nereli olduğuna dair bir haber derledik.

Survivor Tuğçe Melis Demir Kimdir?

Survivor’ın 2017 ayağında yer alan yarışmacılardan biri olan ve Gönüllüler Takımının bir parçası olan Tuğçe Melis Demir, yarışmalar sırasında gösterdiği iyi performans ve atletik vücut yapısıyla birlikte izleyenlerin ilgisini çekmeyi başardı.

SURVIVOR TUĞÇE MELİS DEMİR KİMDİR? TIKLA ÖĞREN!

Survivor Gönüllüler takımının çıtı pıtı halleriyle dikkat çeken ve ilk görünüşte akıllarda soru işaretlerine sebep olan Tuğçe, yarışmanın ilerleyen zamanlarında hırsı ve performansı ile birlikte akıllardaki soru işaretini anında silmeyi başardı. Bugüne kadar oldukça az sayıda oyun kaybeden Tuğçe, iddialı kişiliğiyle birlikte Gönüllüler Takımında mücadele etmeye devam ediyor. Bugüne dek 143 oyunda boy göstermiş olan Tuğçe Melis Demir, hem takım arkadaşlarının, hem rakiplerinin hem de Türk halkının takdirini kazanmış durumda. Sema Apak’ın sakatlanmasının ardından ünlüler takımında yer alan kızlar kadrosu üzerinde ezici bir üstünlük kuran Gönüllüler takımında bu işin baş mimarı olarak görülen isim Tuğçe Melis Demir oldu.

Haberin Devamı

Tuğçe Melis Demir Kimdir?

Tuğçe Melis Demir, 11 Şubat 1994 tarihinde Ankara’da dünyaya gelmiştir. Ankara’da doğsa da eğitimini İzmir’de sürdüren Tuğçe, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde lisans eğitimini gerçekleştirmiştir. Eğitim hayatının yanında sportif faaliyetlerde de bulunan Tuğçe Melis Demir, buz hokeyi sporunda profesyonel bir kimliğe sahip olmuştur. ODTÜ Buz Hokeyi takımında ve milli takımda yer alan Tuğçe Melis’in 1.69 boyu ve 62 kilosu bulunmaktadır. Yarışmanın internet sayfasında yer alan yorumlarda ve sosyal medyada birçok kişinin desteğini almaya devam eden Tuğçe Melis Demir yarışmanın iddialı adaylarından biri olarak gösteriliyor.

Bugüne dek boy gösterdiği 150 oyunda 89 galibiyet almayı başararak nefes kesici bir performans sergileyen Tuğçe Melis Demir, yarışma boyunca 177 puan toplamış ve Survivor yarışmacıları arasında üçüncü sıraya yerleşmiş durumdadır.