Gazete Vatan Logo
Magazin Survivor sürprizini açıkladı

Survivor sürprizini açıkladı

Kafa dergisinin yılbaşı partisine katılan Acun Ilıcalı, Survivor’ın merakla beklenen isimlerinden birini daha açıkladı. Eski futbolcu Serhat Akın da Survivor’da

Survivor sürprizini açıkladı

Türkiye’nin en çok satan dergisi olan Kafa, önceki akşam markanın sahibi Candaş Tolga Işık’ın ev sahipliğinde Cihangir Cezayir adlı mekanda yeni yıla merhaba partisi düzenledi. Gecede Acun Ilıcalı, Esra-Eda Erol, Can Yılmaz, Erkan Can, Kerimcan Kamal-Doğa Rutkay, Cem Davran, Asena Tuğal, Zafer Algöz, Hakan Altun, Şevval Sam, Arda Turan, Burak Yılmaz gibi ünlü isimler yerini aldı. Yeni yıl partisine tek katılan Acun Ilıcalı, muhabirlerin sorularını yanıtladı. Ilıcalı, muhabirlerin “Survivor’a kimleri götüreceksiniz?” sorularına “Serhat Akın Survivor’da” yanıtını vererek sürprizi açıkladı. Arda Turan ve Burak Yılmaz da geceye katıldı. Geçen hafta Günay Restoran’da karşılaştığı Ebru Şallı ile neden selamlaşmadığı sorusuna Turan “Ne büyük adammış be. Neden merhabalaşmayım? Selamlaştık tabii ki çünkü Ebru arkadaşım” dedi. Turan, isminin anıldığı manken Cansu Taşkın ile ilgili sorularda ise yüzünü buruşturarak yorum yapmadı.

Şevval Sam ise yeni çıkaracağı ‘Nanninom’ adlı ninni albümünü gösterip, “Uyku problemi çekenlere iyi gelecek şarkılarımızı dinleyebilirsiniz” dedi.

Haberin Devamı