Gazete Vatan Logo

Survivor Ogeday Girişken kimdir?

Bu seneki Survivor 2017 yarışmacıları da birbirinden renkli ve halk tarafından merak ediliyor. Gönüllüler Takımı’nda yer alan Ogeday Girişken de bu yarışmacılardan bir tanesi ve sporcu kökenli. Sporcu kökenli olması yarışmalarda güçlü olmasının da bir sebebi aslında. Survivor’ın 12. haftasında sakatlanan ve bu yüzden de dokunulmazlık oyunlarına katılamayan Ogeday Girişken kimdir? Detayları bu haberimizde…

Survivor Ogeday Girişken kimdir?

Ogeday Girişken bu seneki Survivor’ın en iddialı yarışmacılardan birisi ve bu sayede de herkesin takdirini kazanmakta. Yaklaşık 300 bin kişinin arasından Gönüllüler Takımı’na seçilen Ogeday Girişken, 1992 Adana doğumlu. Girişken, eğitimini de Adana’da tamamlamıştır fakat üniversite için İstanbul’a gelmiştir. Üniversite eğitimini de Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümünde yapmıştır.

Survivor Ogeday Girişken Kimdir? Tıkla Öğren!

Ogeday Girişken sporcu kimliği ile ilgililerin dikkatini çekmiştir ve sonrasında da Fenerbahçe’de lisanslı kürek sporu yapmıştır, 10 yıl kürek takımında yer almıştır. Kürek sporuna erken yaşlarda başlayan Ogeday Girişken, bu spor alanında ülkemize birçok başarı kazandırtmış ve onurlandırmıştır. Dünya sıralamalarında da yer alan Ogeday Girişken, 300 bin kişi arasından Survivor 2017 Gönüllüler Takımı’na seçilmiştir. Yarışmanın başlamasından sonra, iyi performansı ile kısa sürede ilgi odağı olmuştur.

Yaşı küçük olsa da Ogeday Girişken, yarışma boyunca olgun davranışlar sergilemektedir. İki kez dokunulmazlık oyununda birinci olmuştur ve dokunulmazlık kolyesini takmıştır. Ogeday Girişken, başarılarını genelde kardeşine armağan ediyor.

Şu an 24 yaşında olan Ogeday Girişken, Marmara Üniversite’sinde eğitimine devam ederken ve sonrasında Fenerbahçe bünyesinde kürek dalında lisanslı sporcu olarak yer almıştır. Litvanya’da gerçekleşen U-23 Kürek Şampiyona’sında ülkemizi en güzel şekilde temsil ederek dünya çapında gerçekleşen bu organizasyondan alnının akıyla çıkmayı başarmıştır ve 8. olmuştur. Ayrıca milli sporcu 1,84 boyunda ve 80 kilodur.

Survivor 2017 Gönüllüler Kadrosu

Bu seneki Survivor başvurularının sonucunda Gönüllüler Takımı belirlendi. Yaklaşık 300 bin kişinin arasında seçilen Survivor 2017 Gönüllüler Takımı kadrosu ise şu şekilde: Eser West, Ogeday Girişken, Burçak Tuncer, Volkan Çetinkaya, Yiğit İzik, Gökhan Gözükan, Elif Şadoğlu, Fulya Şahin, Denisa (Deniz Gültekin), Tuğçe Melis Demir. Ayrıca bu sene final yapmış olan Göz6 programının galipleri olan Berna Keklikler ve Erdi Ünver de, Gönüllüler Takımı kadrosuna alınmıştır.

Survivor 2017 Ünlüler Takımı
Survivor’ın en ilgi çekici noktalarından birisi de ünlüler takımı. Her sene birbirinden farklı ünlüleri adaya götüren Survivor, bu sene de yine birbirinden renkli ünlüleri ağırladı. İşte bu seneki Survivor 2017 Ünlüler Takımı: İlhan Mansız, Serhat Akın, Şakşuka Tarık Mengüç, Çılgın Sedat, milli atlet Pınar Saka, Furkan Kızılay ve boksör Adem Kılıçcı, Milli dalgıç Şahika Ercümen, atlet Sema Apak, DJ Berna Öztürk, dizi oyuncusu Seda Demir ve kickboksçu Sabriye Şengül.

Haberin Devamı