Gazete Vatan Logo

Survivor ödül oyununu kim kazanacak? - 28 Nisan Cuma

Survivor’da yarışmacıların sayısı azaldıkça heyecan da artıyor. Artık oyunlar ve mücadeleler çok daha çetin geçiyor. Survivor adasında yarışmacıların oldukça önemli bir ödül oyunu var. Yarışmacılar büyük ödülü kazanmak için ellerinden gelenin en iyisini ortaya koymak için büyük bir çaba sarf ediyorlar. Survivor ödül oyunu ve kazananı ile ilgili bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz.

Survivor ödül oyununu kim kazanacak? - 28 Nisan Cuma

Survivor adasında dokunulmazlık oyunları kadar ödül oyunları da artık çok önemli. Yarışmacılar moral depolamak ve karşı takıma baskın gelebilmek için ödül oyunlarını kazanmayı da bir hayli önemsiyorlar. Bu yüzden art arda oyunları kazanmak bir hayli önemli oluyor. Geçen haftalarda ünlüler takımı ödül oyunları ve dokunulmazlık oyunları ile beraber uzun bir galibiyet serisi yakalamış ve gönüllüler takımına karşı büyük bir üstünlük elde etmişti. Bakalım böyle bir galibiyet serisine yeni oyunlar ile erişen bir takım olabilecek mi? Ödül oyununun heyecanı da tüm yarışmacıları sarıyor. Her iki takımın yarışmacıları da oyunun ucundaki ödülü kazanabilmek için var güçleri ile mücadele ortaya koyuyorlar.

Survivor Ödül Oyununu Kim Kazanacak? Tıkla Öğren!

Şahika’nın Elenmesi Sonrası Dengeler Değişiyor

Ünlüler takımı haftalardır yarışmacılarını bir bir adadan eliyor. Bu durum onların hem gönüllüler takımı karşısında sayıca azalmasına neden oluyor hem de takım içinde dengeleri değiştiriyor. Son olarak haftalardır elenmesi beklenen Şahika’dan sonra dengeler biraz daha değişti. Özellikle Adem ile Sabriye arasında bir soğukluk başlamıştı. Acaba bu dokunulmazlık oyunlarında kaybeden taraf yine ünlüler takımı olursa Adem, Sabriye’nin ismini eleme potasına sokacak mı? Bir diğer yandan Serhat, İlhan, Furkan ve Sema dörtlüsünde de önemli kırılmalar başlamıştı. Bundan sonra yarışmacılar bireysel mücadele edecekler ve artık herkes herkesi eleyecek gibi görünüyor. Özellikle kulislerde ünlüler takımından sıradaki elenecek kişinin Sabriye olacağı konuşulmaya başladı.

Haberin Devamı

Gönüllüler Takımında Gerginlik

Birleşme sonrası gönüllüler takımı ile ünlüler takımı arasında bir kavga durumu çok da yaşanmamış olsa da takımlar içinde gerginlikler sürüyor. Özellikle bu konuda ünlüler takımı bir hayli karışık diyebiliriz. Ancak gönüllüler takımında da bazı sorunlar devam ediyor. Berna bir hayli sorunlar yaşayan yarışmacılardan bir tanesi oluyor. Özellikle Berna, Gökhan ile yaşadığı gerginlikten sonra şimdi de Anıl ile sorunlar yaşıyor. Anıl her ne kadar Berna ile tartışmaktan uzak durmaya çalışsa da Berna ısrarla Anıl’ın üzerine gidiyor ve kavga etmek için istekli görünüyor. Son dönemde gönüllüler takımı da Berna’nın çıkışları nedeniyle bir hayli büyük sorunlar yaşamıştı. Acaba dokunulmazlık oyunlarını ünlüler takımının kazanması halinde Berna adaya veda eden kişi olabilir mi? Berna daha önce de eleme potasına girmişti ancak halk oylaması sonrasında adada kalmaya devam edebilmişti. Acaba adada yarışmacıların sayısının azalması ile Berna da adaya ve birincilik hayallerine veda eden isimlerden bir tanesi olabilir mi?

Haberin Devamı