Gazete Vatan Logo

Survivor ödül oyununu kim kazandı?

Survivor 2017 birleşme haftasının ilk ödül oyununda Gönüllüler takımı ile ünlüler takımı karşı karşıya. Her iki takım da kazanmak için kıyasıya bir mücadele sergiliyor. Survivor adasında Ünlüler takımı art arda kazandığı oyunlarla yenilmezliğini koruyordu. Gönüllüler takımında ise dokunulmazlık oyunlarının kaybedilmesinde sonra büyük bir moral bozukluğu var. Survivor 2017 ödül oyunu ile ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Survivor ödül oyununu kim kazandı?

Dominik’te ünlüler takımı ile gönüllüler takımı şahane bir birleşme partisinden sonra yeni adalarına taşındılar. Birleşme haftası oldukça önemli mücadelelere ve kavgalara sahne oldu.

SURVİVOR’DA ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI? TIKLA ÖĞREN!

Birleşme partisinden hemen sonra yapılan iki dokunulmazlık oyununu da ünlüler takımı kazandı. Bu sayede ünlüler takımı uzun zamandır süren galibiyet serisine bir yenisini daha ekledi. Gönüllüler takımı ise eleme potasına iki yarışmacısının ismini sokmak durumunda kaldı.

Survivor 2017’de sıradaki mücadele ödül oyunu mücadelesi. Gönüllüler takımının hedefi sürekli mağlubiyetlere neden olan şanssızlıklarını kırmak. Ünlüler takımının hedefi ise yenilmezliklerini devam ettirmek. Ödül oyunun kazanan tarafı dokunulmazlık oyunları öncesi büyük bir moral depolayacak.

Bunun yanı sıra birleşme partisi sonrası yeni adada büyük bir gerilim hakim. İlk olarak ünlüler takımından İlhan Mansız ile Adem Kılıççı arasında bir gerilim yaşanmıştı. Şimdi de Berna ve Gökhan’ın yaptığı kavgaya Volkan dahil oldu ve ipler koptu.

Haberin Devamı

Survivor Eleme Adayları

Survivor’da gönüllüler takımı iki dokunulmazlık oyununu da kaybettiği için iki kez ada konseyinde kendi arasında eleme yapmak zorunda kalmıştı. İlk elemede eleme adayı olarak Berna belirlenmişti. İkinci ada konseyinde ise elenmesi için en çok ismi yazılan kişi Gökhan oldu. Böylece eleme gecesi ismi eleme potasında olacak ilk iki isim belirlendi.

“Herkesin İsmi Yazılacak!”

Gönüllüler takımından Gökhan eleme potasına girdikten sonra bu durum ile ilgili ilk değerlendirmelerini yaptı. Özellikle takım arkadaşlarına atfen kendi ismini diledikleri zaman yazabileceklerini söyleyen Gökhan, birbirlerine yakın görünen kişilerin de bir gün gelecek birbirlerinin ismini yazmak durumunda kalacaklarını belirtti. Bunun yanı sıra Gökhan çok mücadele verdiğini, eleme potasına girdiği için üzgün olduğunu ancak kendine güveninden dolayı eleme günü eleme potasından elenmeden çıkacağını düşündüğünü söyledi. Aynı zamanda takım arkadaşları adına da konuşan Gökhan, asıl amaçlarının önlerindeki iki dokunulmazlık oyununda ünlüler takımını yenip onlardan bir kişinin elenmesi olduğunu da ekledi.

Haberin Devamı

“İsmimin Çıkmasını Bekliyordum!”

Eleme potasına giren bir diğer isim olan Berna ise adının elenmek üzere yazılmasına şaşırmadığını ve bunu beklediğini söyledi. Bilindiği üzere Berna son haftalarda gönüllüler takımı arasında ismi en çok kavgalara karışan isimlerden bir tanesi. Bazı takım arkadaşları Berna’nın sürekli sorun ve huzursuzluk çıkardığını bile düşünüyor. Ancak Berna, yine kendine güvenen tavrıyla takım arkadaşlarının elenmesini istemesiyle elenmeyeceğini, önemli olanın halk oylaması olduğunu da sözlerine ekledi.