Gazete Vatan Logo

Survivor Marcus kimdir? (Survivor 2018 Gönüllüler)

Survivor Marcus kimdir? Sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Survivor 2018 Gönüllüler takımında mücadele eden Survivor Marcus'un hayatı merak konusu oldu. Dün akşamki Survivor 2018 ilk eleme gecesinde adaya veda eden isim Marcus oldu.

Survivor Marcus kimdir? (Survivor 2018 Gönüllüler)

Survivor 2018'den ilk elenen ve adaya veda eden kişi Marcus oldu. Survivor Gönüllüler takımında performans sergileyen Marcus'un hayatı da merak edilmeye başlandı. İşte Survivor Marcus hakkındaki bilgiler...

SURVIVOR MARCUS KİMDİR?

Tam adı Yiğit Marcus Aral olan Survivor Marcus, eğitimini University Of Miami'de tamamlamıştır. İstanbul'da yer alan model ajansında 3 yıl çalıştıktan sonra 2010 yılında California'ya yerleşen Marcus, burada da İstanbul'da yapmakta olduğu işini devam ettirmiştir. Şirketin yöneticiliğini üstlenmekte olan Yiğit Marcus Aral, yazılım mühendisidir. Her şeyi geride bırakıp Survivor'a gittiğini ifade eden Marcus, sosyal paylaşım platformunda şu ifadelere yer vermiştir; "Evi ve yasamı bırakıp gitmek her zaman çok zor, nereye ve ne kadar gideceğini bilmemek de cabasi ama şu an zaman macera zaman" Survivor Marcus, sakin yapısı ve farklı tarzıyla dikkat çekiyor.