Gazete Vatan Logo
Magazin Survivor'ın en kötü yarışmacısı finale koşuyor!

Survivor'ın en kötü yarışmacısı finale koşuyor!

Survivor 2017'de herkesin elenir gözüyle baktığı Gönüllüler takımında yer alan Berna Keklikler, finale koşuyor. Survivor Berna bireysel dokunulmazlığın sahibi oldu...

Survivor'ın en kötü yarışmacısı finale koşuyor!

Heyecan ve adrenalinin bir an bile eksik olmadığı Survivor'da herkesin elenir gözüyle baktığı Berna, dokunulmazlığı kazanarak bir hafta daha adada kalmayı garantiledi.

3 kişi kalan Gönüllüler takımında bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Berna dokunulmaz olurken, kaybeden Ogeday ve Elif direkt olarak eleme adayı oldular.

ELİF'LE ELEMEYE KALDILAR

Ödül ve dokunulmazlık oyunlarında beklenen performansı gösteremeyen Berna, geçtiğimiz hafta olduğu gibi bu hafta da sembolü kazandı ve bir hafta daha yarışmada kalmayı garantiledi.

BİR DOKUNULMAZLIK OYUNU DAHA VAR!

Survivor'da bir önceki ada konseyinde Ogeday ve Elif eleme potasına giren isimler olmuştu. Oynanan ödül oyununu ise sayısaL olarak üstün olan ünlüler takımı kazanmıştı.

Yeni bölümde haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynanacak. Ünlüler ve gönüllüler bu zorlu mücadelenin ardından adaya veda konseyinde toplanacak ve bir yarışmacı hayallerine veda edecek.

BERNA KEKLİKLER KİMDİR?
Survivor’un yeni sezonunda Gönüllüler Takımı’nda yer alan Berna Keklikler, en dikkat çekici yarışmacılardan birisi haline geldi. Survivor, Berna Keklikler’in ilk ekranda göründüğü program değil. Daha önce de televizyon yarışmasında yer alan Keklikler, şampiyonluğu soncunda Survivor’a katılmaya hak kazanmıştır. Survivor 2017’ye Göz6 programının sonucunda katılan Berna Keklikler’i tanıyalım.
Survivor 2017’nin en dikkat çekici yarışmacılarından olan Berna Keklikler, 2016 Eylül tarihinde Göz6 yarışmasına katıldı ve böylece Survivor’a geliş aşamasındaki ilk adımını atmış oldu. Göz6 yarışmasında finale kaldıktan sonra kızlar takımının şampiyonu oldu ve Survivor 2017 programına da katılma hakkını elde etti. Berna Keklikler Almanya doğumludur ve İstanbul’da kardeşi ile birlikte yaşamaktadır. Almanya’da düzenlenmiş olan Miss Turkuaz Germany Yarışması’nı kazanarak güzelliğini herkese göstermiştir.
27 yaşında olan Berna Keklikler, eğitimini Ekonomi alanında yapmıştır. Berna Keklikler, vücut geliştirmenin yanı sıra fitness ve yüzmeyle de ilgilenmektedir. Bunlara ek olarak modellik ve oyunculuk ile de uğraşmaktadır. Haftanın her günü spor yaptığını belirten Keklikler, buz pateni, bale, voleybol ve yüzme gibi spor dalları ile da yakından ilgilenmektedir. Survivor’ın tanıtım bölümündeki sözleri olan “Yapamaz dediler, şampiyon oldum. Survivor şimdi sıra sende!” ile akıllara kazınmıştır. Ayrıca doğa şartlarını da sevdiğini belirten Keklikler, adaya uyumunun da kolay olacağını ifade etmiştir.
Berna Keklikler, güzelliği ile kendini göstermenin yanında farklı kategorilerdeki yarışmalarda da elde ettiği başarılarla da adından sıkça söz ettirmektedir. Yarışmaya katılmadan önce Fitness, crunch ve yüzme ile ilgilenmeye devam etmiştir ve aynı zamanda da sinemaya oldukça düşkünlüğü ile bilinmektedir. Çeşitli alanlarda sahip olduğu bu özellikler sayesinde Survivor’da da iddialı olduğunu göstermektedir.
Berna Keklikler şu ana kadar katılmış olduğu 158 yarışmadan 72 galibiyet ve 86 mağlubiyet ile ayrılmıştır. Ne kadar sıkı bir rakip olarak görülmese de Gönüllüler Takımı’nda diğerlerinin dikkat ettiği bir rakip olarak yerini aldı.

Haberin Devamı

[[SurveyID209]]

Haberin Devamı