Gazete Vatan Logo

Survivor Gökhan Gözükan kimdir?

Survivor 2017’de gönüllüler takımında mücadele eden ve karakter yapısı, sergilediği performans gibi özellikleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Gökhan Gözükan, 300 bini aşkın başvuru arasından seçilmişti. Kendisini seven ve takip eden binlerce kişi yanı sıra, Survivor Gökhan Gözükan’ın kim olduğunu, nereli olduğunu merak eden de bir o kadar insan bulunuyor. Survivor Gökhan Gözükan’ı biraz daha yakından tanıyalım.

Survivor Gökhan Gözükan kimdir?

Gökhan Gözükan, 1983 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Şu an 35 yaşında olan Gökhan Gözükan, birçok Survivor ve diğer yarışma izleyicilerinin merak konusu olmayı kısa sürede başardı. Gökhan Gözükan, bugüne kadar boks, vücut geliştirme, modellik, oyunculuk gibi işlerle yakından ilgilendi. Ancak Gökhan Gözükan’ın kendisini en çok adadığı boks oldu. Instagram sayfasında 43 bin takipçisi olan ve instagram hesabını yarışmaya katılmadan önce aktif bir şekilde kullanan Gökhan Gözükan, genelde boks ve vücut geliştirme ile ilgili fotoğraflar yüklüyordu. Bu da merak edenlere en çok neyi sevdiği ve neyin ilgisini çektiği hakkında fikir veriyor. 1.92 boyunda ve 86 kilosu olan Gökhan Gözükan, geçmişte başarılı oyunculuk ve dizi deneyimleri de yaşamıştı.

SURVİVOR GÖKHAN GÖZÜKAN KİMDİR? TIKLA ÖĞREN!

Survivor 2017’nin gönüllüler takımında etkili karakteri sayesinde dikkat çeken Gökhan Gözükan, takım arkadaşı Volkan ile girdiği tartışma ile de bir dönem yarışmayı izleyenlerin ilgi odağı haline gelmişti. Güçlü ve dikkat çeken vücut yapısını geçmişteki mankenlik deneyimine ve vücut geliştirmeye ve spora olan ilgisine borçlu olan Gökhan Gözükan, bu sayede kadın izleyicilerin de dikkatini çekmeyi kısa sürede başarmış gözüküyor.

Haberin Devamı

SURVIVOR GÖKHAN GÖZÜKAN’IN İLGİLENDİĞİ DİĞER İŞLER VE DİZİ GEÇMİŞİ

Survivor Gökhan Gözükan, modellik, boks ve vücut geliştirme haricinde bugüne kadar gayrimenkul, web tasarım ve dijital reklamcılık gibi işlerle de uzun süre uğraştı. Gökhan Gözükan, şimdiye kadar saydığımız bütün bu işler ve Survivor 2017 gönüllüler takımı yanı sıra, Kaderimin Yazıldığı Gün dizisiyle de bir süre ekranlarda boy göstermiş ve bu dizi sayesinde de birçok hayran edinmişti. Dizide edindiği hayran kitlesinin de yarışmayı takip ettiği ve Gökhan Gözükan’ı yakından takip edip desteklediği biliniyor. Gökhan Gözükan, bütün bunlar yanı sıra sıkı bir Beşiktaş taraftarı, ayrıca bale sanatçısı Seda İnci ile nişanlı olduğu da biliniyor.

SURVIVOR 2017 YARIŞMASINDA GÖKHAN GÖZÜKAN’IN PERFORMANSI

Gökhan Gözükan, hem kazanmaya odaklı ve hırslı bir yapıya sahip, hem de vücut geliştirme ve spor ile, boks ile yıllarca uğraşmanın getirisini bazı oyunlarda avantajı olarak kullanabiliyor. Güçlü fiziksel yapısı ile rakiplerine karşı da güçlü bir rakip olarak ön plana çıkan Gökhan Gözükan, 10. Haftada elemeye katılan 4 isimden biri olmuştu. Daha önce gönüllüler takımından takım arkadaşı Volkan ile sert bir tartışmaya giren Gökhan Gözükan, bu arkadaşının dokunulmazlık kazanması ile eleme adaylarından biri olmuştu.

Haberin Devamı