Gazete Vatan Logo
Magazin Survivor Erdi meydan okudu!

Survivor Erdi meydan okudu!

'Survivor 2017'nin en çok konuşulan isimlerinden Erdi Ünver, bazı takım arkadaşlarının "Erdi varken oyunlarda 1-0 yenik başlıyoruz" şeklindeki açıklamalarını duyunca sinirlenirken, performansı hakkında itirafta bulundu. İşte Erdi Ünverin o açıklamaları...

Survivor Erdi meydan okudu!

Gönüllüler adasında Erdi Ünver ile sohbet eden Volkan Çetinkaya, "Sağda solda 'Erdi verkan 1-0 yenik başlıyoruz' deniliyor. 1-0 yenik başlanıyorsa o zaman 9'a 1 alacaksın" ifadelerini kullandı.

"HEP HİKAYEDELER"

Volkan'ın uyarısı sonrası ilginç bir istatistik yapan Erdi, "Bu sözleri sana değil bana söylemeleri lazım. Bunlar hep böyle kardeşim. Ah be abiciğim, hep hikayedeler. O bir puanın telafisi olur. Erdi'nin kenardan rakibin psikolojisini bozuyor, 2-3 puan alıyorsun" şeklinde konuştu.

"YENİLGİYE DOYAMADIM"

'Survivor 2017'de parkur performansı çok düşük olan yarışmacı, "Bulut 25 oyuna çıktı, 4 galibiyet aldı. Bundan neden bahsetmiyorsun? Performansım kötü ben de kabul ediyorum. Özellikle son iki haftadan beri yenilgiye doyamadım. Var mı rahatsız olan takımda? Dokunulmazlık oyununu kaybettiğimizde potada karşıma bekliyorum, gelin" şeklinde konuştu.