Gazete Vatan Logo

Survivor Elif Şadoğlu kimdir? (Survivor 2017 elenen isim)

Survivor 2017'de dün akşam önemli bir eleme yaşandı. Eleme potasında olan Survivor Elif Şadoğlu adaya veda etmek durumunda kaldı. Gönüllüler takımında performans gösteren Elif Şadoğlu gündemde araştırılmaya başladı. İşte Survivor Elif Şadoğlu kimdir sorusunun cevabı...

Survivor Elif Şadoğlu kimdir? (Survivor 2017 elenen isim)

Survivor 2017 yarışmasının başarılı kadın isimlerinden biri olan Elif Şadoğlu dün akşam Survivor hayallerine veda etti. Peki Elif Şadoğlu gerçek hayatta neler yapıyor? Yaşı, mesleği, ilgi alanları nelerdir? İşte Elif Şadoğlu hakkındaki merak edilen tüm bilgiler...

ELİF ŞADOĞLU KİMDİR?

Survivor yarışmasının Gönülller takımı favori yarışmacılarından biri olan Elif Şadoğlu 1992 yılında dünyaya gelmiştir. Ataşehir’de bir spor merkezinde Fitness Eğitmenliği yapan Elif Şadoğlu’nun sahip olduğu tecrübelerle ile birlikte 2014 TVG ve Fitness şampiyonalarına katılarak Avrupa Vücut Geliştirme Fitness şampiyonu olduğu da biliniyor.

Özel hayatı hakkında medyaya pek bir bilgi yansıtmayan Elif Şadoğlu’nun sevgili ya da ailesi ile birlikte paylaşmış olduğu hiçbir fotoğraf bulunmuyor. Instagram hesabı üzerinden paylaştığı tek kişi de kendisi. Elif Şadoğlu bu gizliliği ile birlikte de ayrıca merak edilmeye devam ediliyor. Vücut sporları ile ilgilenen birçok kişi de olduğu gibi Elif’te Instagram hesabını vücudunun farklı açılardan çekilen fotoğraflarını paylaşmayı tercih ediyor. Özel bir spor merkezinde Fitness eğitmeni olarak çalışmakta olan Elif Şadoğlu’nun İstanbul’da yaşadığı biliniyor.

Haberin Devamı

Survivor 2017’nin tanıtımlarında “Hayatta hayatı ya en iyi yapacaksın ya da en iyi yapana bırakacaksın” sözleri ile iddialı sözler söyleyen Elif Şadoğlu, Survivor’a katılacağını da Instagram hesabı üzerinden şu sözler ile duyuruştu. “Buraya ne yazılır kelimelere dökmek çok zor. Ailem, canım arkadaşlarım… En motivasyon dolu günlerimdiniz. Zor bir savaş ama eminim üstesinden gelebilirim, gelebiliriz. Yanımda olduğunuz için teşekkür ederim. Her zaman kalbimdesiniz, aklımdasınız. Hepinizi çok seviyorum. İyi ki varsınız. Dualarınızı eksik etmeyin."

Survivor’da oldukça başarılı bir performans gösteren Sema Apak ile karşılaştırılan Elif Şadoğlu, Tv 8’in yarışmacıya sor adlı bölümü üzerinden bu karşılaştırmalara şu sözler ile nokta koymuştu. “Geldiği zamanlarda benden hızlı görünüyor olabilirdi kilo kaybımla beraber kesinlikle aldığı bayrakları yere indireceğimi düşüyorum. O yüzden ilk zaman hırslıydı, hızlıydı, şu an anda ben çok daha iyiyim açıkçası.”

Haberin Devamı